Af - 09/10-14 17:48

'Den store bagedyst': Tobias guider dig igennem den perfekte kage-weekend'Den store bagedyst': Tobias guider dig igennem den perfekte kage-weekend

Det er weekend lige om lidt. Her kage-guider 'Den store bagedyst'-favorit Tobias Hamann dig igennem den trætte fredag, den festlige lørdag og den tømmermænds-ramte søndag. Bon appeit.

storybild

(Billede: Kirsten Ellebæk/DR)

26-årige Tobias Hamann har bagt sig hele vejen til finalen i 'Den store bagedyst'. Han har 10.000 fans på Facebook, der er bud efter ham fra alle sider (kvinder skriver til ham, at de drømmer om ham om natten). Alligevel tager han sig her tid til at give dig den ultimative weekend-kage-guide.

Deltager forlader ‘Den Store Bagedyst’ i Storbritannien efter seer-storm
Deltager forlader ‘Den Store Bagedyst’ i Storbritannien efter seer-storm


FREDAG:'Jeg er smadret efter en lang hård arbejdsuge og sætter mig nu i sofaen for at se 'Vild med dans'-kagen

- En cigar er lækker at slutte arbejdsugen med (Tobias henviser til sin dominikanske cigar-kage med saltkaramel og fransk nougat, som han blev 'Ugens mesterbager' med i program to, red.). Den er hverken for kvalmende eller voldsom. Den er et godt symbol på en hård uge, hvor man har brug for at læne sig tilbage og forhåbentlig nyde, at man har præsteret godt.

(Tobias' cigarer fra 'Den store bagedyst')


LØRDAG: 'Jeg skal være i gang hele natten'-kagen

- En marengskage, der ikke er for tung, når man skal ud og danse. Masser af sukker og proteiner fra æggehviderne. Man kan lave den kæmpestor og festlig med masser af lagkage-bunde. Top den eventuelt med champagne-creme og lækre brombær, så den udstråler klasse.

Spillede guitar i bar røv: Nu vil han vinde 'Den store bagedyst'
Spillede guitar i bar røv: Nu vil han vinde 'Den store bagedyst'


SØNDAG: 'Jeg er fuldstændig smadret og trænger til ny energi'-kagen

- Cheesecake er på mange måder en god søndagstung kage. Hvis du har fået meget junk inden, kan du lave den simpel med en base af kiksebund og ostecreme og lidt forskellige bær. Hvis du ikke nåede at få natmad så fyr den op med dobbelt kiksebund og måske en ekstra brownie i midten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
Politiet: Mand faldt ned fra lygtepæl...
bt.dk
Mor bakker op om udskældt rektor: Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx