Af - 12/09-16 12:07; Opdateret: 12/09-16 13:47

Madonnas datter til modeuge i New York: Se hvor cool hun er blevetMadonnas datter til modeuge i New York: Se hvor cool hun er blevet

Hun ligner en ung udgave af sin mor.

Bildstrecke im Grossformat »

Madonnas 19-årige datter Lourdes Leon var med sin mor til modeuge i New York over weekenden. Her sad de to på forreste række til Alexander Wangs modeshow - og der blev især lagt mærke til Lourdes Leons cool stil.

Det prestigefyldte modemagasin Vogue har dedikeret en hel artikel til den unge stjernedatter, hvor de kalder hende for deres 'coolest new girl crush' under modeugen.

19-årige Lourdes har tidligere på året været model for Stella McCartney, men det er sjældent, at hun møder op til modeugerne verden over. Men lørdag mødte hun altså op arm i arm med sin mor.

Før de blev verdensstjerner: Du gætter aldrig, hvad de kendte lavede
Før de blev verdensstjerner: Du gætter aldrig, hvad de kendte lavede

Selv om temperaturen i New York i disse dage er over 30 grader, mødte hun op i en tyk rullekrave fra Alexander Wangs efterårskollektion. Derudover havde hun en lille nederdel på og fiskenet-strømpebukser.

Et look, der får Vogue til at tænke på Madonnas stil i 80'erne.

Se billeder af Lourdes Leon herunder og klik igennem galleriet øverst for at se hendes udvikling igennem tiden.

Madonna blotter teenagepiges bryst under show: Nu taler pigen ud
Madonna blotter teenagepiges bryst under show: Nu taler pigen udTV: Madonna hylder terrorofre med spontan koncert i Paris' gader
TV: Madonna hylder terrorofre med spontan koncert i Paris' gader

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx