Af - 14/12-15 13:26; Opdateret: 14/12-15 13:38

Komikeren Torben Chris: - Børn og voksne må godt være nøgne sammenKomikeren Torben Chris: - Børn og voksne må godt være nøgne sammen

Torben Chris vil gerne starte en debat om nøgenhedsforskrækkelse i Danmark.

Bildstrecke im Grossformat »

- Hør her: Børn og voksne må godt være nøgne sammen. Hvis vi ikke kunne tåle at se hinanden nøgne, så ville vi føde/blive født med tøj på.

Sådan skriver komikeren Torben Chris i et langt indlæg, som han har delt på Facebook tidligere i dag. Indlægget er i skrivende stund liket over 25.000 gange og flere end 2.500 har delt det.

Indlægget handler om det, som Torben Chris kalder for 'nøgenhedsforskrækkelse'. Efter en joke om emnet i sit stand up-show 'Jydelogik', har han modtaget positiv respons fra mange mennesker, som er enige med ham, men også hørt en del foruroligende historier.

Malthe efter pædo-beskyldninger: Nu kræver han millioner
Malthe efter pædo-beskyldninger: Nu kræver han millioner

- En fortalte, at han var blevet anklaget for pædofili af en fremmed mand, fordi han badede med sin 2 årige datter.. En anden var blevet advaret om at "opfordre" til pædofili, fordi han havde delt et billede af en fransk fletning på sin 11 årige datters bare ryg, på de sociale medier.... Stop jer selv søde tosser, lyder det fra Torben Chris i indlægget.

Nu skriver han det her indlæg, fordi han gerne vil have folk til at tænke sig om, inden de beskylder andre for at være pædofile, fortæller han til metroxpress.

- Med den medfart, som mit indlæg har fået, kan man tydeligt se, at jeg ikke er den eneste, som synes, at vi har et problem her, siger Torben Chris.

Han ser det som et samfundsproblem, at der er vuggestuer, hvor mænd ikke længere må skifte børnenes bleer, fordi forældre er forskrækkede over, at børnene er alene med dem.

Desuden mener han heller ikke, at synet af en nøgen tissemand på stranden er noget, som børn tager skade af.

Emma giver sine børn 85 gaver hver: - Folk er alt for dømmende
Emma giver sine børn 85 gaver hver: - Folk er alt for dømmende

- Det er, som om at en penis kan traumatisere et barn på afstand, men man skal huske, at vi alle sammen har været nøgne engang. Det er jo ikke nøgenheden, der er skadelig. Det er gerningerne, siger han til metroxpress.

Sammen med sit indlæg har han lagt et billede af sig selv og sin datter, der er i badekar sammen. Flere medier - inklusive mx - har kontaktet ham for at få uddybende kommentarer om indlægget, men det synes Torben Chris faktisk er lidt mærkeligt.

- I og med at jeg bliver ringet om af nyhedskanaler tre timer efter, at jeg har lagt et indlæg op, så viser det noget om, at vores samfund er kommet ud på et skråplan. Det er jo ikke meningen, at det skal være en nyhedshistorie.

- Hvis en mand havde sat en artikel i avisen i 1982 om, at han badede nøgen med sin datter, så havde alle sagt: Nå ja, det gør jeg også.

Nu vil Torben Chris som offentlig person gerne blive et talerør for dem, der synes, at korrektheden er blevet for meget.

- Vi må jo være en masse mennesker, som har det modsat. Det er et problem, at vi holder vores kæft. Det er en hård kamp at tage - især på Facebook, fordi der er så mange tosser derinde - men fornuftige mennesker nødt til at sige noget.

Alexandra deler vandene med sit meget ærlige billede - frastøder det dig?
Alexandra deler vandene med sit meget ærlige billede - frastøder det dig?

Læs hele hans opslag her:

Jeg har aldrig fået mere positiv respons på nogen joke, end den jeg lavede om NØGENHEDSFORSKRÆKKELSE i mit one man show ...

Opslået af Torben Chris på 13. december 2015

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Mand alvorlig kvæstet i bilulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx