Af - 16/09-15 12:45; Opdateret: 16/09-15 13:01

Linse og Gustav får baghjul: Hun er Danmarks mest populære realitystjerneLinse og Gustav får baghjul: Hun er Danmarks mest populære realitystjerne

Målt på antallet af Instagram-følgere kan ingen hamle op med denne unge realitystjerne.

Bildstrecke im Grossformat »
Den tidligere Paradise Hotel-finalist er stadig populær på det sociale medie og kniber sig netop med i en top-10. Tilbage i 2013 var Malene Sandgaard en populær skikkelse på 'Paradise Hotel', hvor særligt forholdet til deltageren Kasper Hager vakte seernes interesse. I 2014 smed Laura først sin tvillingebror ud af 'Paradise Hotel', dernæst fandt hun sammen med ulvens lillebror Kasper Birch. Men i dag er det botox-kongen Kim Novaa, der nyder godt af skønhedens selskab. Det er ikke kun på sin blog, at Mascha Vang er populær. Hun kan således også mønstre 101.000 følgere på Instagram. Det er efterhånden tre år siden, at Danmark lærte den smukke Tina Maria Hansen at kende. Siden er skønheden blevet en kendt blogger og formår altså at fastholde sin popularitet på Instagram. Anna Due og Martin 'Ham den gamle' Hjort mødte hinanden på 'Paradise Hotel' i 2013. Siden fik parret et barn sammen, men de gik fra hinanden tidligere på året. Den kendte blogger og tidligere Paradise-deltager, Fie Laursen, er også ualmindeligt populær på Instagram, hvor kun tre store kanoner kan mønstre flere følgere end hende. Gustav Salinas har været med i et hav af realityprogrammer og er stadig blandt Danmarks mest populære realitystjerner. Bryggen-kvinden er formentlig den på top-10, der har været på Instagram i kortest tid. Alligevel indtager hun andenpladsen. Mor Linse får baghjul af Stephanie, der er Danmarks mest populære realitystjerne målt på Instagram-følgere.

Se top-10 over Danmarks mest populære realitystjerner på Instagram i galleriet.

Hvem ville du tro er Danmarks mest populære realitystjerne på Instagram? Linse? Gustav? Tro om igen.

Begge får solidt baghjul af Bryggen-pigen Stephanie ‘Geggo’ Christiansen, hvis liv er så spændende, at 204.000 danskere følger hendes gøren og laden.

Den måske lidt overraskende førsteplads kommer bag på ‘Familien fra Bryggen’-stjernen.

- Jeg vidste det faktisk ikke, for jeg holder ikke øje med de andre. Jeg troede faktisk også, at jeg havde 185.000 følgere, så jeg er lidt overrasket, lyder det fra en forbavset ‘Geggo’.

Den kønne brunette kan fremover kalde sig realitystjernernes Instagram-dronning, men hun har svært ved at sætte ord på, hvorfor netop hun er så populær. Hvis man skal stole på 'Geggo', er der nemlig ikke en hemmelighed bag.

- Men måske det hjælper, at jeg ikke har en specifik ting, jeg fokuserer på, som mode eller katte. Jeg lægger bare op, hvad jeg synes er spændende. Det er mit liv på Bryggen, der bliver lagt op, siger hun.

Har du en grænse for, hvad du deler og ikke deler på Instagram?
- Nej, ikke umiddelbart. Altså, jeg lægger ikke billeder op af mine bare bryster, haha, men jeg laver ikke nogle ting, der er grænseoverskridende. Jeg er jo gravid, griner hun.

Modige danskere flokkes under dette stærke hashtag
Modige danskere flokkes under dette stærke hashtag

På Facebook får ‘Geggo’ baghjul af Gustav Salinas (201.000) og mor Linse (336.000), men antallet af følgere er ikke noget, der konkurreres om internt i familien, understreger Stephanie Christiansen, selvom Linse Kessler er lidt mere nysgerrig på det punkt.

- Min mor holder øje med likes og følgere, det ved jeg, for hun snakker nogle gange om, hvad andre har. Jeg kan godt unde hende, at hun vinder på Facebook, og hvis jeg skal vippes af pinden på Instagram, så ser jeg helst, at det er af hende, slår Instagram-dronningen fast.

Geggo fra 'Bryggen' er gravid
Geggo fra 'Bryggen' er gravid

Så mærkelige er fanbeskederne til de kendte - læs dem her
Så mærkelige er fanbeskederne til de kendte - læs dem her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx