Af - 22/08-16 12:54

UPS: 20-årig brasilianer deler pikante billeder med Usain BoltUPS: 20-årig brasilianer deler pikante billeder med Usain Bolt

Billederne blev taget, mens verdensstjernens kæreste var hjemme på Jamaica.

Bildstrecke im Grossformat »

Se de frække billeder her i galleriet.

Efter at have høstet guldmedaljer i overlegen stil, valgte Usain Bolt at fejre det og sin 30-års fødselsdag på en natklub i Rio.

Men tilsyneladende sluttede festen ikke på natklubben, for ud på de tidlige morgentimer sendte en lokal 20-årig studerende billeder ud på Whatsapp, der viser superstjernen i seng med hende.

Wow: Usain Bolts viser kæresten frem
Wow: Usain Bolts viser kæresten frem

Selvom det virker oplagt at fejre sine tre nyvundne guldmedaljer med kvindeligt selskab, så tyder noget dog på, at Usain Bolts kæreste, Kasi Bennett, ikke var særlig tilfreds med de afslørende billeder.

Efter den brasilianske avis O'Globo i første omgang viste billederne af Usain Bolt og den unge kvinde, gik Kasi Bennett nemlig til tasterne med et kryptisk tweet.

Sprinterkongen Bolt vil savne den olympiske scene
Sprinterkongen Bolt vil savne den olympiske scene


- Nu gør jeg noget, jeg er sikker på, jeg har gjort grin med, når andre har gjort det. Men her kommer det: Jeg er brugt. Jeg logger ud, lød det fra Kasi Bennett, som Usain Bolt ofte kalder 'Førstedamen'.

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on


Usain Bolt selv har stadig ikke kommenteret på billederne, men da han forlod Rio en dag inden afslutningsceremonien, skrev han en takkebesked til Rio på Twitter.


- Vi kom, vi så, vi sejrede. Rio, jeg har uendelig kærlighed til dig.

I galleriet kan du se flere billeder af Usain Bolt og hans brasilianske veninde

LÆS OGSÅ: Jamaica og Bolt tager OL-guld i 4 x 100 meter

LÆS OGSÅ: Overlegen Bolt vil sætte ny verdensrekord

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx