Af - 17/05-17 13:52

Se den vilde forvandling - Laudrup-datter har tabt 20 kiloSe den vilde forvandling - Laudrup-datter har tabt 20 kilo

"Jeg skal ikke belære andre om noget, men jeg vil gerne være med til at motivere."

storybild

Rebecca Laudrup er måske mest kendt for at være datter af en af landets mest berømte fodboldspillere genne tiderne, Michael Laudrup.

Men udover at have en berømt far, har hun de samme udfordringer med sin krop, som mange andre 23-årige kvinder, og i et opslag på Instagram fortæller hun nu om, hvordan det endelig har båret frugt at ændre livsstil og træne hårdt.

- 4 uger er nu gået, og jeg er halvvejs med min MK bootcamp! Okay, billedet til venstre er ikke fra fire uger siden, men derimod fire år siden. Siden dengang har jeg tabt mig lidt over 20 kg, indleder hun opslaget, hvor hun med et før- og efterbillede viser den vilde udvikling.

*Lang tekst i sigte* 🙄🤦🏼‍♀️ 4 uger er nu gået, og jeg er halvvejs med min MK bootcamp! 🦄🙅🏼Okay, billedet til venstre er ikke fra fire uger siden, men derimod fire år siden. Siden dengang har jeg tabt mig lidt over 20 kg, og siden jeg mødte verdens bedste @sidselgodsk (jeg ved ikke hvad jeg skal gøre uden hende, når jeg smutter til Hong Kong), har jeg tabt mig omkring syv kilo, fået muskler, og løfter nu tunge vægte 💪🏼🏋🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ De sidste kilo har bare været svære at få væk, og da min veninde @camillamanniche spurgte mig, om jeg ikke ville på bootcamp, tænkte jeg først "åh nej, det bliver sikkert ikke godt". Men jeg tog grueligt fejl, og har nu fundet ud af, at med @annemini som coach, kunne det jo kun blive en succes! 4 kg og 16 cm er forsvundet fra min krop, og jeg er snart ved mit drømmemål - altså det mål jeg drømte om for fire år siden, men som jeg nok aldrig helt troede på! Så ja, i dag kaster jeg hænderne op, som om jeg var på klub (men uden alkoholen selvfølgelig, for jeg er blevet kedelig) #HåberAtDetGiverMotivation #hvisjegkankanduogså #SådanJohan 🤷🏼‍♀️😇🤞🏼😜🙌🏼💋

Et opslag delt af Rebecca Retz Laudrup (@rebeccalaudrup10) den


Hjemløse Bobby spurgte politiet om et bad: Se hans vilde forvandling
Hjemløse Bobby spurgte politiet om et bad: Se hans vilde forvandling

Ville have et nyt look inden skolestart - nu er han ikke til at kende
Ville have et nyt look inden skolestart - nu er han ikke til at kende

Hun forsøgte sig første gang med et væggttab for fem år siden, da hun var 18 år, men selvom hun tabte sig i første omgang, blev det ikke nogen god oplevelse.

- Jeg forsøgte mig første gang med at tabe mig tre måneder inden jeg blev 18, fordi jeg gerne ville se godt ud i en kjole. Jeg tabte jeg mig omkring 12 kg på meget kort tid, og det lovede jeg så mig selv aldrig at gøre igen. Jeg fandt ud af at de der hurtige kure bare ikke dur, og at de slet ikke er sunde. Da jeg så kom hjem fra et studieophold i Paris for tre år siden, begyndte jeg hos en personlig træner - og det var ligesom starten, på en sund livsstil. Det sidste stykke tid har jeg så virkelig knoklet, med træning fem gange om ugen, og ændring i kosten - og det har gjort noget, siger hun til Metroxpress.


Mens hun har arbejdet med sin livsstilsændring, har hun samtidig erkendt, at man indimellem må takke nej til visse ting, men hun understreger, at det ikke er ensbetydende med, at hun undgår alt kalorierig mad.

Transkønnede Jaimie deler vildt før- og efterbillede af sin forvandling
Transkønnede Jaimie deler vildt før- og efterbillede af sin forvandling

Mor og søn skifter køn og bliver til far og datter
Mor og søn skifter køn og bliver til far og datter

Hun håber, at hun med sine før- og efterbilleder kan være med til at vise andre, at man godt kan komme langt med hård træning og den rette indstilling.

- Når jeg viser min udvikling på Instagram, er det for at vise andre piger, at det godt må tage tid, for det er en livsstilsændring og ikke en slankekur. Men jeg er stadig selv i gang, så jeg skal ikke belære andre om noget, men jeg vil gerne være med til at motivere, så andre ved, at 'ja, det er hårdt, og man må godt være frustreret til tider - men bare vent, der kommer resultater, siger hun til Metroxpress.

TV: Vild forvandling! Hjemløs mand bryder sammen, da han ser sig selv i spejlet
TV: Vild forvandling! Hjemløs mand bryder sammen, da han ser sig selv i spejlet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire brødre fra Jylland solgte biler...
bt.dk
Har aldrig smagt et æg: Derfor er...
bt.dk
Drama i aftes: Mand skudt på klos hold
bt.dk
Frustreret lærer frygter det værste:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx