Af Amalie Abildgaard - 23/10-17 18:50

Julie Zangenberg om sine kendte ekskærester: Én ting har jeg fortrudt Julie Zangenberg om sine kendte ekskærester: Én ting har jeg fortrudt

Skuespillerinde Julie Zangenberg har datet flere kendte danskere gennem tiden, hvilket pressen har skrevet en del om. Men hun fortryder, at hun har delt så meget fra sine forhold. Det skriver Berlingske.

storybild

Julie Zangenberg har valgt at holde sin nye kæreste privat, da hun har lært af sine tidligere forhold, at det er bedst at holde nogle ting for sig selv. (Billede: Martin Sylvest Andersen)

Skuespillerinde Julie Zangenberg har datet flere kendte danskere gennem tiden, hvilket pressen har skrevet en del om. Men hun fortryder, at hun har delt så meget fra sine forhold. Det skriver Berlingske.

Komiker Mikael Wulff, sanger Rasmus Seebach og fodboldspiller Nicklas Bendtner. Disse kendte mænd har alle det til fælles, at de enten har datet eller været kærester med den 28-årige Julie Zangenberg.

Julie Zangenberg har været en hyppig gæst på den røde løber og ofte med en kendiskæreste om armen. Her har hun indviet den kulørte presse i forholdene og lagt kærestebilleder op på de sociale medier.

Set med øjne, der nu er et par år ældre, kan Julie Zangenberg se, at hun ville håndtere det på en anden måde i dag, end hun gjorde dengang.

Men omvendt kan hun også godt forstå, hvorfor hun postede billeder af og svarede på spørgsmålene om sit kærlighedsliv.

»Når man er forelsket og stolt af et andet menneske, så har man lyst til at dele det med alle. Man har lyst til at stå på den højeste bygning og råbe ud om dem, og det tror jeg gælder, uanset om det er kendte eller ej. Så jeg delte nok lidt for meget, og det var en fejl, for det gav de mere kulørte medier – hvis ikke ammunition – så i hvert fald noget at skrive om,« siger Julie Zangenberg til Berlingske.

Hun har også lært, at det bliver ekstra svært, hvis et forhold går i stykker. Et knust hjerte bliver ikke mindre af, at det skal på en forside.

I dag har Julie Zangenberg en ny kæreste, nemlig kokken Andreas Bagh. Det forhold har hun valgt at holde mere privat, fortæller hun til Berlingske.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Forsker med sønderlemmende kritik af...
bt.dk
Alvorligt færdselsuheld: Flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx