Af - 08/04-15 06:15

TV: Den her model er ikke som du trorTV: Den her model er ikke som du tror

Stav Strashko, der har stor succes som kvindelig model, har blandt andet 'snydt' seerne i en kontroversiel bilreklame.

Den her Toyota-reklame viser, hvad der er så specielt ved modellen Stav Strashko. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Ray-Ban, L'Oréal og Diesel er nogle af de kendte mærker, som Stav Strashko har været model for. Kvindelig model vel at mærke. Og det usædvanlige ved det er, at Stav Strashko faktisk er en mand.

Han har bare en krop og et ansigt, der har gjort, at han har tjent over en million kroner på at fremstå som en smuk kvinde i reklamer for flere store firmaer. Men der er også et par ulemper ved at Stav Strashkos arbejde.

Den 21-årige model oplever ofte at blive forvekslet af mænd, der tror, han er en kvinde. Og en gang i mellem må han også lægge øre til negative kommentarer fra sine kvindelige model-kolleger, skiver The Mirror.

Happy purim to all my jewish friends #playboy #bunny #purim 😂😂😂😂

A photo posted by Stav Strashko (@stavstrashko) on


Stav Strashko blev opdaget af et modelbureau for fem år siden i Milano, hvor han også bor i dag. Han fortæller til Closer Magazine, at de sagde til ham, at hans knoglestruktur og fysik ville passe perfekt til en model.

Siden har han hovedsagligt arbejdet som androgyn model, fordi han altså netop har både mandlige og kvindlige træk. Han ses derfor også ofte i reklamer for tøj, der kan bruges af begge køn.

Et af de firmaer, der udnytter Stav Strashkos androgyne udseende, er Toyota, der i 2012 har lavet den kontroversielle bilreklame, som man kan se øverst.

Another one from the united nude campaign backstage <3 @un_telaviv @unitednude @eitan_tal

A photo posted by Stav Strashko (@stavstrashko) on


Enjoying a sunny day after a rainy and dusty weekend and Loving my nail polish #neon #ilmakiage

A photo posted by Stav Strashko (@stavstrashko) on


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx