Af - 13/09-13 07:00

Le Gammeltoft slipper kontrollenLe Gammeltoft slipper kontrollen

DJ-pult og radiostudie bliver byttet ud med wienervals og strutskørter, når Le Gammeltoft i aften er med i Vild Med Dans.

storybild

Le Gammeltoft med dansepartneren Frederik Nonnemaann. (Billede: Polfoto)

I aften skal 35-årige Le Gammeltoft, der er DJ og radiovært, overlade styringen til sin dansepartner Frederik Nonnemann, når det første afsnit af Vild Med Dans' tiende sæson ruller over skærmen. At give en anden lov til at styre, har været en af Le Gammeltofts største udfordringer i den nye danseverden.

- Jeg sagde ja til at medvirke, fordi jeg trænger til lære at slippe kontrollen og være mere feminin. Vi har en fest til træningen, og vi griner, til vi græder. Lige nu har jeg ikke lyst til at være andet end danser resten af mit liv, fortæller hun.

Med en højde på 182 centimeter har Le Gammeltoft altid haft en dårlig holdning, men dansetræningen lærer hende at rette ryggen og være ligeglad med sin højde.

- Det er kun flot at være høj, hvis man har en god holdning og kan gå ordentligt. Jeg er helt grebet af det. Nu er det Frederiks kamp at lære mig det, siger Le Gammeltoft, der en dag blev så begejstret over, at hun havde gået med rank ryg længe, at hun ringede til Frederik Nonnemann for at fortælle det.

Som populær radiovært og DJ har Le Gammeltoft også skulle slippe kontrollen, når det gælder musikken, hun danser til. Alligevel fik et gammelt disko-nummer tilsat salsarytmer fik hende til at stejle.

- Jeg har godt af at slippe kontrollen og bare hoppe med på det, andre bestemmer. Frederik har heldigvis god musiksmag, og jeg har droppet mit smagsdommeri, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Zobel i millionhandel: Sælger villaen...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Magtdemonstration: Froome i lyserødt...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx