Af - 31/12-15 17:48

Her afslører Nikita Klæstrup sin nytårskjoleHer afslører Nikita Klæstrup sin nytårskjole

Nikita Klæstrup er kendt for sit vovede kjolevalg, men hvordan ser hendes nytårsoutfit ud? Det afslører den 21-årige bloggerbabe her.

Bildstrecke im Grossformat »
Nikita afslører her sit nytårsoutfit for metroxpress' læsere. En hvid blondekjole og en blomsterkrans. - Jeg gik efter looket "dramatisk skovnymfe", griner hun. Her kan du se Nikitas nytårsmakeup. Hun har desuden fået lavet en spraytan, fået ordnet vipper og læber, fortæller hun. Herover kan du se Nikita i den pingvin-onesie, som hun tilbragte en stor del af sin tid i juleaften. - Jeg prøver ikke at tage mig selv for højtideligt, siger Nikita, der sagtens kunne finde på at tage en fjollet hat på til nytår. - Selvom der måske er grænser for HVOR dum en hat, jeg vil have på, griner hun. Nikita lagde 1. december et billede op på sin instagram, hvor hun er iført rensdyrgevir-pandebånd og pingvin-sweater Forleden blev det offentliggjort, at Nikita Klæstrup er den mest googlede danske kvinde i år 2015. Nikita Klæstrup tror, at mange har googlet, om hun har silikonebryster, hvor høj hun er - og om hun er single. Få svarene på de næste billeder. - Jeg er single. Det har jeg hørt, at mange har googlet, siger hun til metroxpress. Herudover mener Nikita Klæstrup, at folk har googlet om hun har silikonebryster. - Mine bryster er naturlige, lyder det fra hende. Nikita fortæller også, at hun tror mange har googlet hendes højde. - Jeg er 164 cm UDEN stiletter. Her er billedet, som Nikita har givet sine fans på Instagram som tak for, at de følger hende. På de næste sider kan du flere billeder af den fotogene politiker. Nikita gør sig ikke kun i vovede kjoler, men også i vovede badedragter Den 43-årige komiker har tidligere været på et par dates med Nikita Klæstrup. Men den lille flirt løb ud i sandet.

I galleriet herover kan du blandt andet se Nikita Klæstrups nytårsoutfit. Du kan også se hendes svar på, hvorfor hun tror, hun er den mest googlede danske kvinde i 2015.

Den 21-årige blogger Nikita Klæstrup blev for alvor kendt, da hun iførte sig en meget nedringet kjole til Konservativ Ungdoms 110-årsjubilæum, som gik viralt både herhjemme og i udlandet.

Siden er der sket meget - Konservativ Ungdom er blevet skiftet ud med Liberal Alliance, og da Google forleden offentliggjorde sin liste over det, danskerne googlede mest i 2015, toppede hun listen over de mest googlede danske kvinder.

Nikitas nytårskjole behøver du dog ikke google, for Nikita afslører her sit nytårsoutfit til metroxpress: en hvid blondekjole fra Nelly og en blomsterkrans i håret.

- Jeg gik efter looket "dramatisk skovnymfe", griner Nikita.

På fødderne vil hun derudover iføre sig sine nude rockstuds fra Valentino.

Nikita Klæstrup: Derfor er jeg den mest googlede danske kvinde
Nikita Klæstrup: Derfor er jeg den mest googlede danske kvinde

Nikita fortæller til metroxpress, at kjolen var et impulskøb, hun gjorde på nettet forleden, da hun var inde for at købe støvler.

- Jeg tænkte, det kunne være en sød sommerkjole, fortæller den politisk aktive studerende, der nu også har valgt at "opgradere" kjolen til en nytårskjole her i 11.time.

For selvom mange kvinder går meget op i at forberede det helt perfekte nytårsoutfit, fortæller Nikita, at nytårsaften for hende ikke er det samme store brag, som det er for mange andre.

- Folk gejler det op, og så bliver man altid skuffet. Jeg kunne ikke finde på at bestille bord på en natklub. Jeg vil hellere være et sted, hvor jeg kan få god mad og godt selskab, fortæller hun.

Se listen: Dét googlede vi mest i 2015
Se listen: Dét googlede vi mest i 2015

Derfor er hendes outfit heller ikke det typiske nytårslook med glimmer og pailletter.

- Det virker fjollet at klæde sig på til det helt store, når man forbereder sig til noget stille og roligt, siger Nikita, der fortæller, at hun skal fejre nytåret hos sin bedste ven Søren Juliussen og hans mand.

Selvom kjolen ikke bliver det helt store skrud betyder det dog ikke, at Nikita ikke også gerne vil tage sig godt ud på årets sidste aften.

- Jeg har fået lavet en spraytan, ordnet øjenvipper og læber, så jeg vil gerne se godt ud, understreger hun og afslører, at hun også sagtens kan finde på at tilføje en nytårshat til outfittet senere.

- Jeg synes, det er sjovt med en fjollet hat og de der truthorn, der kan folde sig ud, så man kan ramme folk, griner hun.

- Jeg prøver ikke at tage mig selv for højtideligt, selvom der måske er grænser for hvor dum en hat, jeg vil have på. Omvendt så var jeg til hattefest hos en ven, der havde en burgerhat, og den lånte jeg ret meget den aften, griner hun.

Også juleaften viste Nikita, at hun ikke er bleg for at iklæde sig et mere sjovt outfit. Her havde hun blandt andet en pingvin-Onesie på en stor del af dagen.

Se nytårskjolen og pingvin-onesien ved at klikke dig gennem billedgalleriet herover.


Nikita Klæstrup i stemmeboksen - frækkere end politiet tillader
Nikita Klæstrup i stemmeboksen - frækkere end politiet tillader

Nikita Klæstrup fylder 21 i dag: Her er hendes tre vovede fødselsdagsgaver til dig
Nikita Klæstrup fylder 21 i dag: Her er hendes tre vovede fødselsdagsgaver til dig

Så mange mænd har købt ulovligt fyrværkeri
Så mange mænd har købt ulovligt fyrværkeri


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx