Af Mads Degn - 09/05-17 18:57

Anne Gadegaard deler nyt letpåklædt billede: 'Jeg havde lyst til at skrige'Anne Gadegaard deler nyt letpåklædt billede: 'Jeg havde lyst til at skrige'

Hun fik problemet allerede som 18-årig.

Bildstrecke im Grossformat »

Arkivfoto

Forleden delte den 25-årige blogger og sangerinde Anne Gadegaard et ucensureret feriebillede af sig selv, hvor hun lå topløs og kun iført G-streng. Og nu har den tidligere vinder af MGP igen smidt klunset. Denne gang er det lårbasserne, hun flasher.

Det gør hun i et indlæg på sin blog, hvor hun sætter fokus på strækmærker hos unge kvinder. For allerede som 18-årig opdagede Anne Gadegaard, at hun havde fået strækmærker ned langs sine lår. Dengang var hun flov og ked af det, og kunne ikke forstå, hvorfor hun fik dem i så ung en alder.

Hun husker især en episode, der gjorde hende rigtig trist.

Anne Gadegaard: Derfor sagde jeg nej til ‘Min fede træner’
Anne Gadegaard: Derfor sagde jeg nej til ‘Min fede træner’

'Et andet eksempel på en kommentar jeg fik fra en voksen kvinde, var da jeg på et tidspunkt fik lavet en behandling, hvor hun nævnte, at den her behandling jeg fik også mindskede synet af strækmærker, men det skulle jeg heldigvis ikke bekymre mig om endnu. Jeg kan huske følelsen i kroppen, som var det i går. Jeg havde lyst til at skrige hende ind i hovedet og råbe “JO JEG HAR”,' skriver Anne Gadegaard.

Se Anne Gadegaards billede her:


I dag har 25-årige Anne Gadegaard lagt skammen over strækmærkerne væk. De kan komme i alle aldre, både hos kvinder og mænd.

'Den dag i dag ved jeg, hvor normalt det er at have strækmærker, og hvor mange der rent faktisk har det. Nu ved jeg også, at det ikke har noget at gøre med dét, at være overvægtig. For selv de tyndeste og flotteste modeller har strækmærker. Ja, selv mænd har strækmærker,' skriver Anne Gadegaard.

Anne Gadegaard deler frækt foto: - Det er jo bare et par baller
Anne Gadegaard deler frækt foto: - Det er jo bare et par baller

Sangerinden er i det hele taget ikke bleg for at dele letpåklædte billeder af sig selv. For kort tid siden lagde hun et billede op på sin Instagram-profil, der ikke overlader meget til fantasien. Med billedet af sin bare krop, ville hun starte en debat om, hvorvidt det er okay at ligge topløs i det offentlige rum.

Oprindeligt havde hun i første omgang lagt billede op, hvor hendes bagdel var dækket af en fersken.

'Det lader til, at I ikke er så kropsforskrækkede, som jeg troede, så på opfordring er bukkedet her uden fersken,' skrev hun.

Anne Gadegaard deler frækt billede: 'Hvorfor må jeg ikke ligge topløs i g-streng?'
Anne Gadegaard deler frækt billede: 'Hvorfor må jeg ikke ligge topløs i g-streng?'

Anne Gadegaard springer ud som tv-vært
Anne Gadegaard springer ud som tv-vært


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
23-årige Maria er kristen og går med...
bt.dk
Mattias Hundebøll afslører særligt...
bt.dk
Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx