Af Lars Dinesen - 23/11-17 16:44

Miley Cyrus driver fans til vanvid med foto af mave: 'Der er klart en bule'Miley Cyrus driver fans til vanvid med foto af mave: 'Der er klart en bule'

Onsdag fik sangerinden med ét billede sat gang i rygterne.

storybild

Arkivfoto. Miley Cyrus optræder med sang. (Billede: JEWEL SAMAD)

Et halvpåklædt foto fik onsdag flere af sangerinden Miley Cyrus' 73 millioner følgere på det sociale medie Instagram til at tro, at den 24-årige kendis var gravid.

Det skriver Daily Mail.

Ordvalget til et opslag på Instagram fik flere følgere helt op i det røde felt over babyrus.

'Er du gravid??? Stort tillykke til dig,' skriver brugere iyulia_t, der følges op af brugeren sndrn.m, der simpelthen blot spørger:

'Gravid???'

Popsangerinden, der tidligere har været kendt under navnet Hannah Montana, varmede på billedet op til den amerikanske Thanksgiving-højtid, der i år ligger oveni sangerens fødseldag den 23. november. Rundt om Cyrus ser man festoppyntning, der blandt andet tæller sølvballoner og en heftig portion glimmer. Det var dog ikke dekorationen, der stjal opmærksomheden hos de mange fans. Det var maven.

'Så tæt på fødselsdagstid! Er tændt på en dag fuld af tofurkey (en veganer venlig 'kalkun' lavet af tofu red.) og mine nære. Er det ikke ironisk?,' lød ordene, der ledsagede fotoet. Hashtagget var dog det, der forvirrede mange fans.

#VeganTurkeyBaby, sluttede den 25-årige Miley, der havde armene om sin udspilede mave.

So close to b-day time! Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones! Ain't it ironic? #VeganTurkeyBaby

Et opslag delt af Miley Cyrus (@mileycyrus) den

'Turkeybaby' er dog næppe som mange fans mistænker, at hun sammen med skuespillerkæresten Liam Hemsworth venter sig, men snarere et udtryk for, når man kan se, at den mad, man har spist spiler bugen ud. Udtrykket, at få en 'foodbaby,' er et fast udtryk blandt slanke unge piger i USA.

Popsangerinden danner for tiden igen par med den 27-årige australske Hemsworth, som hun er forlovet med. De to kendisser fandt sammen under indspilningen af filmen 'The Last Song,' og har siden slået op og fundet sammen igen.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Arsenal-legende: Wenger-stop er en...
bt.dk
Klar FCK-føring: Men masser af...
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx