09/04-18 15:20

Sarah Louise taler ud om chokerende datingoplevelseSarah Louise taler ud om chokerende datingoplevelse

Datinglivet kan være hårdt, det erfarer forside ex-fruen.

storybild

(Billede: TV3)

Af Louise Vilsbøl, Realityportalen.

Det er slet ikke nemt, når prinsen på den hvide hest forvandler sig til en stiv teenagedreng.

Sarah Louise Christiansen er ved at være single and ready to mingle efter sit brud fra børnenes far, Michael, men det er ikke helt så nemt at komme ud og date, når man er enlig mor til tre, og når det så endelig sker, så er det ikke altid en kæmpe succes. Det afslører Sarah Louise i et nyt blogindlæg.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Forsidefruer'-Jackie er blevet skilt

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Silas Holst bekræfter forhold til 'Paradise'-hunk

Hun mødte nemlig en fyr i december, som hun kalder Mads på bloggen, og han virkede moden og sød. De to begyndte at skrive sammen, og i februar inviterede han hende så ud. De havde en god date, og de fortsatte kontakten. Næste gang de mødtes var under en bytur, hvor de hver især var afsted med nogle venner. De endte med at feste sammen, og sommerfuglene begyndte at indtage den smukke forsidefrues mave. Men det skulle vise sig ikke at være fryd og gammen det hele alligevel.

»Hen af natten bliver han mere fuld, og jeg bliver træt og vil hjem ved en 3-tiden. Mads spørger, om han ikke må køre med, da han bor på vejen, og det siger jeg ja til. Lige da vi så sidder i taxaen, så tager han kærligt min hånd og kigger mig dybt i øjnene, og så starter han ellers en serenade af komplimenter, og jeg bliver helt forfjamsket og smigret. Vi falder lidt efter i en dyb samtale, hvor jeg får sagt noget med, at det er forfriskende at møde en mand, der er seriøs og i kontakt med sine følelser og i samme nu opdager jeg, at vi for længst er kørt igennem Hellerup, hvor han bor og er halvvejs hjemme hos mig. Det siger jeg så til ham, hvorefter han bare siger, at det da aldrig havde været meningen at han skulle hjem, imens han sender mig et ret beruset smil,« skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sarah Louise siger stop efter vovet billede

LÆS OGSÅ: Linse forklarer: Derfor ser jeg ikke mine søstre

»Jeg blev ærlig talt en smule fornærmet over, at han bare troede, at han skulle med mig hjem. Jeg siger så til ham, at der er noget, han har misforstået, og at jeg jo bare skulle sætte ham af. 'Eeeeej hold nu op' svarer han og rykker tættere på, og så skubber jeg ham væk og spørger ham direkte 'sig mig engang, hvad tror du, der skal ske nu?'. Og så svarer manden 'Jeg vil jo bare kneppe dig- vær nu bare lidt billig'………. Jeg var MÅLLØS!!!! Sagde han virkelig lige det!!?«

Herefter smed Sarah Louise ham ud af taxaen og kørte hjem i sin egen seng, hvor hun altså ikke skulle nyde noget af hans gode selskab. De to har selv sagt ikke set hinanden siden, og Sarah Louise må altså op på hesten igen og søge nye jagtmarker for at finde sin kommende kæreste.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

LÆS OGSÅ: Sarah Louise er skuffet over de andre 'Forsidefruer'

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brutalt overfald i lejlighed:...
bt.dk
Klopp svarer igen på kritik af...
bt.dk
Uhyggelig ulykke i dansk svømmehal:...
bt.dk
Verdens eneste 'tropiske isbjørn' er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx