Af - 26/09-13 15:04; Opdateret: 27/09-13 10:30

Moleko om baby: En fantastisk smutterMoleko om baby: En fantastisk smutter

Lørdag aften tager Barbara Moleko afsked med det danske musikpublikum for en stund. Sangerinden skal på barsel – om en måned bliver hun mor til en lille pige.

storybild

Barbara Moleko spiller i Rønne fredag aften og i København lørdag. (Billede: Polfoto/AP)

Da Barbara Moleko fejrede sin 27-års fødselsdag forleden, fik hun et kort af sin manager. Et kort som opremsede alt det, hun har udrettet i de 12 måneder, der er gået, siden hun sendte sit debutalbum, 'Lykken er …', på gaden i september 2012.

- Jeg blev fandme rørt. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig, men jeg har ikke rigtig turdet tro på det. Hver gang, der sket noget, har jeg haft det sådan 'aj, hvor fedt', og så har jeg knoklet videre, fortæller sangerinden, der først fik rigtigt perspektiv på det år, hun kalder 'stormfuldt', da hun stod med det tillykke-kort i hånden.

LÆS OGSÅ: Se foto: Dansk sangerinde barberer sig skaldet

Hun har storhittet med både 'Dum for dig' og L.O.C.-duetten 'Helt min egen', turneret Danmark rundt, hun har deltaget i tv-shows, og hun er blevet nomineret til en af de DMA'er, der skal uddeles i november. Men når hun i morgen siger 'tak for i aften' til publikum i Vega, er det samtidig et farvel til rockstjerne-livet for en tid.

Og goddag til en ny tilværelse. Om en måneds tid bliver Barbara Moleko nemlig mor for første gang – til en lille pige, afslører hun over for metroxpress.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Martin skjuler sig bag stort efterårshit

- Ja, det var jo totalt planlagt, joker hun, da hun bliver spurgt, om hun ikke havde rigeligt at se til i forvejen. Og fortsætter:

- Nej, det er vel det, man kan kalde en fantastisk smutter. Jeg har altid gerne villet have børn – jeg har været skruk, siden jeg var 17. Så hvis jeg havde mødt mit livs kærlighed tidligere i livet, havde jeg også fået børn tidligere, siger sangerinden.

LÆS OGSÅ: Se de nominerede til Danish Music Awards

Hvem kæresten og faren til den lille Moleko er, vil hun gerne holde lidt for sig selv.

- Han er jo vigtig for mig, men ikke for min musik, siger hun om manden, som forhåbentlig er en, der har hænderne skruet rigtigt på. I hvert fald er han i gang med at bygge et puslebord til sin datter, fortæller hun med lidt bekymring i stemmen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx