Af Benedikte Brix - 26/01-16 09:58

Fans venter i spænding: Er det her Hollywoods nye superpar?Fans venter i spænding: Er det her Hollywoods nye superpar?

Orlando Bloom og Katy Perry råflirter ved diverse begivenheder, og nu venter fans blot på, at parret finder officielt sammen.

Bildstrecke im Grossformat »

Katy Perry er begyndt at ses med Orlando Bloom. Se flere billeder af sangerinden i galleriet her.

Orlando Bloom og Katy Perry er blevet spottet sammen to gange de sidste par uger, og det er nok til at sætte gang i rygtebørsen. Begge gange har filmstjernen og sangerinden nemlig råflirtet, og nu har de også taget en selfie sammen.

Teknisk set er der tale om en såkaldt 'groupie', for Orlando Bloom og Katy Perry tog nemlig billedet sammen med en gruppe venner, da de forleden var backstage til teaterstykket 'The Absolute Brightness of Leonard Pelkey' i Kirk Douglas Theatre i L.A.

Katy Perry afslører sin sande hårfarve - og det er ikke kønt!
Katy Perry afslører sin sande hårfarve - og det er ikke kønt!

Hverken Orlando Bloom eller Katy Perry optrådte selv i stykket, så måske var de to stjerner af sted på en romantisk date?

#katyperry #vinessashaw #orlandobloom #Krisgifford #absolutebrightnessplay

A photo posted by James L (@jameslecesne) on


Det er stykket hovedrolle, James Lecesne, der har delt billedet på sin Instagram-profil. På billedet er også skuespillerinden Vinessa Shaw og hendes forlovede, Kristopher Gifford.

Første gang, Orlando Bloom og Katy Perry blev set flirte, var til Harvey Weinsteins Golden Globe-efterfest tidligere på måneden, hvor de ifølge magasinet Us var ekstremt flirtende og hviskede til hinanden.

TV: Katy Perry inviterer beruset fan på scenen som rager på hende
TV: Katy Perry inviterer beruset fan på scenen som rager på hende

- Han lænede sig ind for at hviske hende i øret, og han rørte det nederste af hendes ryg, når de snakkede, fortæller en kilde og fortsætter:

- Katy viste Orlando noget på sin telefon. De smilede og grinede begge to, og så tog han hendes telefon og begyndte at taste noget ind.

Om Orlando Bloom gav Katy Perry sit telefonnummer, melder historien ikke noget om, men de to stjerner mødtes i hvert fald for at gå i teatret forleden.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx