Af - 17/11-15 18:08; Opdateret: 17/11-15 18:20

Her er Justin Biebers rørende hyldest til ven som døde i ParisHer er Justin Biebers rørende hyldest til ven som døde i Paris

Justin Bieber mistede en ven under terrorangrebet i Paris fredag.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

- Tænker stadig på Paris og min ven Thomas, som vi mistede under tragedien.

Sådan starter Justin Bieber en lille hyldest, han har skrevet på Twitter til afdøde Thomas Ayad.

TV: Rørende - Her er den lille dreng, der giver Frankrig håbet tilbage
TV: Rørende - Her er den lille dreng, der giver Frankrig håbet tilbage

Fredag blev Thomas Ayad, der var produktleder hos Universal Music Group, offer for terroristernes utilgivelige handlinger i Paris.

Han blev skudt under koncerten med Eagles of Death Metal på koncertstedet Bataclan.

Dansk politiker i modvind: Sammenlignede terror med abort
Dansk politiker i modvind: Sammenlignede terror med abort

- Han var en del af holdet i årevis, og jeg ville ønske, jeg havde mere tid til at takke ham, skriver Justin Bieber i sin hyldest på Twitter.

- Tak, Thomas, for alt det du gjorde for mig. Du er værdsat og savnet, fortsætter den unge stjerne.

Du kan læse hele hans besked til Thomas her:


Justin Bieber har arbejdet sammen med Universal Music Group siden begyndelsen af sin karriere, men der er ikke flere detaljer om hans venskab med afdøde Thomas Ayad.

Bestyrelsesformand hos Universal Music Group Lucian Grainge skrev i lørdags en besked til de ansatte i virksomheden, hvor han kaldte tabet af Thomas Ayad en 'ubærlig og rystende tragedie'.

Det skriver L.A. Times.

- Jeg kan slet ikke begynde at udtrykke dybden af min sorg. På vegne af alle her på UMG udtrykker vi vores dybeste sympati til hans forældre og alle hans venner og familiemedlemmer, skriver Lucian Grainge.

LÆS OGSÅ: Frankrig ser stort på EU's budgetkrav efter Paris-angreb

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx