Af - 08/05-17 16:25; Opdateret: 08/05-17 20:40

Superstjerne overraskede alle på Twitter: 'Jeg skal nok betale for jeres uddannelse'Superstjerne overraskede alle på Twitter: 'Jeg skal nok betale for jeres uddannelse'

Rapstjernen Nicki Minaj overraskede alt og alle for nylig, da hun gik 'amok' med kreditkortet på Twitter for at hjælpe sine fans.

storybild

Nicki Minaj pungede for nylig tusindvis af kroner op fra egen lomme til sine fans på Twitter. (Billede: Scanpix)

Hvis du fanger rapperen Nicki Minaj på det helt rigtige tidspunkt og er tilpas flabet, så kan det komme til at give dig en gevaldig økonomisk saltvandsindsprøjtning.

Det erfarede flere af rapperens trofaste følgere forleden på Twitter.

Lørdag søsatte rapdronningen nemlig en konkurrence om billetter til årets Billboard Music Award show i Las Vegas den 21. maj samt et møde med superstjernen. Nicki Minaj opfordrede derfor sine fans til at være meget kreative.

Nicky Minaj er blevet single
Nicky Minaj er blevet single

Udfordringen lød, at følgerne via det sociale medie 'Musically', hvor man kan mime til forskellige sange, skulle lægge en kreativ fortolkning af en af Nicki Minajs sange op. Derefter opfordrede sangerinden fans fra hele verden til at deltage, da hun - som hun skrev i sit tweet - 'har penge nok til at flyve alle fra hele verden ind til showet'.

Men det sidste tweet om pengene, fik en af Nicki Minajs følgere, den 21-årige bruger CJ, til at skrive en modig og tilpas flabet kommentar.


'Nå men vil du så betale for min undervisning?' skrev CJ i sin kommentar, som bare var en ud af en ret stor mængde kommentarer. Han havde derfor nok ikke turdet håbe på den respons, han faktisk fik.

For blot få minutter efter tikkede der et svar ind fra selveste Nicki Minaj. Hun var helt med på idéen om at betale for CJ's uddannelse - der var bare én lille betingelse.

'Vis mig topkarakterer, som jeg kan verificere hos din skole, og så betaler jeg,' skrev Nicki Minaj i svaret. Men det glade giveri stoppede ikke der, for Nicki Minaj var villig til at hjælpe flere.

'Hvem vil være med i DEN konkurrence?!?!. Jeg er helt seriøs. Skal vi gøre det?' skrev superstjernen.

Uegnet for børn: Nicki Minaj og Ariana Grande simulerede oralsex på scenen
Uegnet for børn: Nicki Minaj og Ariana Grande simulerede oralsex på scenen


Og det fik ansøgningerne om økonomisk hjælp til at vælte ind på Nicki Minajs profil med billeder af udskrifter fra de mange studerendes karakterblade. Og stjernen tog gladeligt imod de mange forespørgsler.


'500$ (ca. 3.400 kroner, red.) til sommerens bøger og redskaber,' skrev brugeren JacobMinaj.


'Sådan, send mig dine kontooplysninger,' svarede Nicki Minaj.


'Jeg har brug for 1.548$ (ca. 10.500 kr, red.) til at kunne blive indskrevet på næste semester og kun 250$ (ca. 1.700 kr, red.) til mine bøger,' skrev brugeren Liyah.

'Den klarer jeg,' svarede Nicki Minaj.

17-årig deler rørende detalje fra forældrenes skilsmisse: - Jeg græd øjeblikkeligt
17-årig deler rørende detalje fra forældrenes skilsmisse: - Jeg græd øjeblikkeligt

Og sådan fortsatte det de næste par timer, indtil Nicki Minaj lukkede ned for flere ansøgninger, men med et løfte om at hun ville overveje at gentage succesen. Flere internationale medier, herunder The Guardian, skriver nu, at stjernen endte med at punge omkring 200.000 danske kroner ud af egen lomme for at hjælpe mere end 30 hårdt trængende studerende.

Ifølge mediet TMZ, som har talt med flere af de heldige, er der allerede begyndt at rulle penge ind på de studerendes konti.

Nicki Minajs spontane håndsrækning bliver nu rost af flere - herunder også af rapperens kendte kolleger.


'Det øjeblik, hvor du vågner og opdager at @NickiMinaj har hjulpet en flok studerende med at betale for deres uddannelse,' skriver talkshowværten Ellen DeGeneres.

Også flere fans hylder Minajs beslutning.


'@NICKIMINAJ betaler for folks uddannelse! Det er derfor, hun er mit idol,' skriver en fan.

Og det lader til, at CJ selv, som startede det hele, også havde svært ved selv at fatte, at det rent faktisk er virkelighed.


'Jeg kan stadig ikke fatte, hvad det var, der skete i går,' skriver han på sin Twitter om den vilde oplevelse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
Axelsen vinder igen: Nu skal han møde...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx