Af - 18/04-16 10:54

Nedturen fortsætter: Martin Jørgensen taget for spritkørselNedturen fortsætter: Martin Jørgensen taget for spritkørsel

Han kørte med en promille over det tilladte, skriver Her & Nu.

Bildstrecke im Grossformat »

Da Martin Jørgensen i marts blev stoppet af politiet, viste det sig, at han havde en promille en smule over det tilladte 0,5. Det skriver Her & Nu.

Han blev taget med på politistationen på Vesterbro i København for at få taget en blodprøve. Bagefter fik han lov til at tage hjem igen.

Enhedslisten vil have afstemning om Alexandras apanage
Enhedslisten vil have afstemning om Alexandras apanage

- Jeg er meget ked af det. Jeg er utrolig skuffet over mig selv og ked af, at jeg har såret så mange omkring mig. Jeg har sat dem i en forfærdelig situation, og det er ikke fair, hvis andre bliver inddraget i sagen, siger Martin Jørgensen til Her & Nu.

- Det var en sen nattetime, og jeg tog bilen for at hente nogle cigaretter. Jeg var ikke klar over, at jeg havde en promille. Så havde jeg aldrig taget bilen, siger han til Her & Nu.

Det bliver politiets jurister, der skal afgøre, om der skal rejses sag mod den 38-årige reklamemand. Det kan ende med en betinget frakendelse af kørekortet og en bøde.

Grevinde Alexandra sælger sin luksusvilla: Så dyr bliver den
Grevinde Alexandra sælger sin luksusvilla: Så dyr bliver den

- Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget jeg beklager denne sag. Jeg tager afstand fra spritkørsel, og det skal aldrig nogensinde gentage sig. Jeg er meget, meget ked af det skete. Undskyld, siger Martin Jørgensen.

Han understreger, at han ikke blev stoppet på grund af sin kørsel, men fordi der ikke var betalt forsikring for hans Mercedes-Benz GL.

LÆS OGSÅ: Midt i skilsmissen: Prins Nikolai støtter sin mor på Facebook

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx