Af - 12/08-16 18:05

Tv-stjernes far begik selvmord, fordi hans søn er homoseksuelTv-stjernes far begik selvmord, fordi hans søn er homoseksuel

Det fik han i hvert fald at vide af resten af familien.

Bildstrecke im Grossformat »

Tidligere på året sprang den 28-årige skuespiller Colton Haynes fra tv-serien 'Arrow' ud som homoseksuel for offentligheden, men allerede i en tidlig alder havde han fortalt sin familie om sin seksualitet.

Han er opvokset i Kansas, der ligger i midtvesten i USA, hvor folk generelt er meget konservative. Så hans seksualitet var ikke særlig accepteret, da han voksede op. Hverken i familien eller hos de andre elever i skolen.

Kendt teenageidol springer ud som homoseksuel
Kendt teenageidol springer ud som homoseksuel

Og nu fortæller han i et nyt interview med OUT Magazine, at han fik skylden for sin fars selvmord.

- Jeg har fået fortalt, at min far begik selvmord, fordi han fandt ud af, at jeg var bøsse. Jeg mistede fuldstændig besindelse og tænkte: 'Hvordan kan du sige sådan noget?' Ingen vil jo nogensinde kende sandheden, fortæller Colton Haynes til OUT.

Landsret: Homovielser er ikke i strid med grundloven
Landsret: Homovielser er ikke i strid med grundloven

- Men min bror og mor tog af sted for at hente min fars ting, og det eneste, der hang på hans køleskab var et billede af mig fra min 8. klasses afslutning. Så jeg tænkte: Fuck!

Den unge skuespiller er meget åben omkring, at han har lidt meget af angst i sit liv, men at terapi har hjulpet ham til at få det meget bedre.

Det har også givet ham modet til at springe ud, selv om han har fået en karriere i Hollywood. Da han kom til byen for at opnå succes som skuespiller blev han opfordret til at skjule sin seksualitet, hvilket tærede på ham i mange år.

Borgmester: Aarhus Pride gør vores by til et bedre sted
Borgmester: Aarhus Pride gør vores by til et bedre sted

Men nu er han ude af skabet og gladere end nogensinde. Han er klar til at indtage en rolle i anden sæson af den populære tv-serie 'Scream Queens' senere på året.

LÆS OGSÅ: Studie: Ingen forskel på børn af homo eller heteroforældre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx