Af Fie West Madsen - 08/11-17 07:30

Se billedet: Hollywood-stjerne gør tykt grin med sin kone på nettet - igenSe billedet: Hollywood-stjerne gør tykt grin med sin kone på nettet - igen

Hollywood-parret Ryan Reynolds og Blake Lively er kendt for at gøre grin med hinanden offentligt, og nu har Deadpool-skuespilleren endnu en gang hængt sin kone til skue på internettet.

storybild

Skuespillerparret Ryan Reynolds og Blake Lively er kendt for ofte at gøre grin med hinanden på sociale medier. (Billede: ANGELA WEISS)

Tirsdag delte Ryan Reynolds således et billede af Blake Lively fra optagelserne til skuespillerindens kommende film 'The Rhythm Section', der bliver bliver filmet i Dublin. På billedet fremgår det med al tydelighed, at Blake Lively ikke ser helt så glamourøs ud i filmen, som hun ofte gør i virkeligheden. Subtilt har Reynolds delt billedet flankeret af teksten 'no filter' (intet filter red.)

#nofilter

Et opslag delt af Ryan Reynolds (@vancityreynolds) den

Billedet har i skrivende stund 952.369 likes, og flere af Ryan Reynolds Instagram-følgere lægger ikke skjul på, at de synes, Reynolds i den grad har humor.

'I to vil altid være mit yndlingspar,' skriver en bruger, mens en anden skriver:

'Åh gud, de to er så sjove!'

Det er langtfra første gang, at det kendte par har udstillet hinanden for sjov på nettet. I august ønskede Ryan Reynolds sin kone tillykke med fødselsdagen på Instagram ved at dele følgende billede:

Happy Birthday to my amazing wife.

Et opslag delt af Ryan Reynolds (@vancityreynolds) den

Men Blake Lively lader ikke bare sin mand om at være en spøgefugl på internette. Da Ryan Reynolds havde fødselsdag i oktober, fik skuespilleren tilbage af samme skuffe.

Parret gør dog ikke bare grin med hinanden, Ryan Reynolds holder sig heller ikke tilbage for at lave jokes om sine børn på sociale medier.

'Tog i Disneyland, fordi min datter er helt besat af Mickey Mouse. Hun var helt oppe at køre, da jeg kom hjem og fortalte hende om det,' skrev Reynolds i et tweet i januar, som efterfølgende blev liket mere end 447.000 gange og delt over 100.000 gange.

Ryan Reynolds og Blake Lively blev gift i 2012 og har sammen døtrene James og Ines.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Tidligere Playboy-model' står frem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx