Af Fie West Madsen - 17/07-17 20:02

Hollywood-stjerne indrømmer utroskab: 'To piger spurgte, om jeg var med på noget vildt'Hollywood-stjerne indrømmer utroskab: 'To piger spurgte, om jeg var med på noget vildt'

Den 55-årige hollywoodskuespiller Woody Harrelson har i perioder levet det vilde kendisliv, og i 2002 gik det for alvor galt, da han under en tur til London var sin kæreste utro.

storybild

Skuespilleren Woody Harrelson fortæller i et stort interview åbent om, hvordan han tilbage i 2002 var sin kæreste utro. (Billede: MANUEL LOPEZ)

Det fortæller skuespilleren åbent om i et interview med The Hollywood Reporter.

Woody Harrelson fortæller, at han altid har været glad for alkohol, og at han også kan have en tendens til at få lidt for meget indenbords, når han først går i gang. Det samme var tilfældet den aften i London i 2002, hvor han gik ind på en bar og fik et frækt tilbud af to piger.

»Jeg tog hen på den her bar i London, og bagefter kom de her to piger op til mig og spurgte mig: »Har du lyst til at gøre noget vildt?« Så jeg sagde »Det tror jeg«. Og så hoppede jeg i en bil, og en anden pige jeg ikke engang kendte hoppede ind. Vi tog hjem til mig, og en af pigerne var en paparazzi eller arbejdede for dem (tabloidmedierne red.). Og hun fik en fotograf til at komme derud. Den ene pige manipulerede de andre to. Jeg var nede, da de alle sammen tog afsted sammen, for jeg vidste, det ville ske (en artikel ville blive skrevet red.). I News of The World, blev det. Jeg læste det aldrig, for jeg havde ikke lyst til at læse det,« forklarer Woody Harrelson i interviewet med The Hollywood Reporter.

På daværende tidspunkt var Woody Harrelson kæreste med sin nuværende kone Laura Louie, og selvom han havde håbet, at hun ikke ville opdage nyhedsartiklen, så fandt hun alligevel ud af, hvad der var sket i London.

Hun læste ikke selv artiklen, men ifølge Woody Harrelson var hun blevet fortalt, hvad der var sket. Skuespilleren selv husker ikke mange detaljer, for »jeg har uden tvivl undertrykt det,« som han selv forklarer. Men trods tabloidhistorien om utroskab valgte Laura Louie at tilgive Harrelson.

I 2008 blev parret gift, og de er stadig sammen i dag.

Woody Harrelson slog i sin tid igennem som skuespiller i tv-serien 'Sams Bar' i 1993, hvor han fik rollen som bartenderen Woody Boyd. Siden har han været med i massevis af film og tv-serier, heriblandt 'Hunger Games'-trilogien og 'True Detective'. Han er i øjeblikket aktuel med filmen 'War for the Planet of the Apes'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Medier: Fodboldlegende skal giftes...
bt.dk
Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx