Af - 17/06-15 19:25

Gustav taler ud: Derfor fik jeg nok af Sy LeeGustav taler ud: Derfor fik jeg nok af Sy Lee

De to realityvenner Sy Lee og Gustav Salinas har cuttet kontakten.

Bildstrecke im Grossformat »
Gustav: - Jeg havde spurgt, om han ville med til gallapremiere på den nye serie Empire, hvor han sagde nej, og at han ikke ville dukke op. Han dukkede op alligevel med min barndomsven Emil. Da Sy gik lidt væk, sagde Emil, at han havde foreslået, vi alle tre kunne tage afsted, men Sy havde fortalt, at jeg ikke havde tid. Igen lyver han. Sy Lee: - Jeg var selv blevet inviteret, men jeg havde ikke tænkt mig at dukke op, for jeg havde travlt. Gustav fortalte først, at han skulle til premieren tre-fire timer før. Det var ikke en invitation. Det mellem Emil og ham, må de selv tage. Jeg er dybt uenig med ham, og det var et rent tilfælde, at vi nåede det. Bagefter fik jeg en vred sms fra ham, og siden har vi ikke været på talefod. Gustav: - For halvandet år siden rejste jeg til Maldiverne, fordi jeg var så ked af det og ulykkeligt forelsket i en fyr. Efter to dage sender han mig en snap med de to sammen. Sy Lee: - Vi var et trekløver, og jeg var i et forhold, så jeg forstår ikke, hvorfor han bekymrer sig. Vores ven bad mig hjælpe ham i fitness, så jeg hjalp en ven, der havde brug for mig. Ja, snappen var en fejl, men det har vi snakket om. Gustav: - Jeg havde fortalt, at jeg ønskede en stille fejring med mine barndomsveninder, og så sørger han for, at der kører live-tv med Se og Hør, hvor han kunne sidde og snakke om fucking sig selv. Han ønskede bare at promovere sig selv. Sy Lee: - Det er jeg ked af at høre. Det var en lille fest, og jeg arrangerede kun live-tv, så sponsorer kunne betale gildet. Det ved han også godt. Det handlede om ham, hvis jeg ville have shine, havde jeg inviteret flere end ét medie. Gustav: - Jeg blev virkeligt sur for nogle måneder siden, da han på sin blog tilbød at lave en personlig videohilsen for 200 kroner, som skulle gå til kræftramte børn. Han bragte billeder af mig og ham, og han havde ikke lavet en aftale med en organisation, der skulle have pengene, så pludselig risikerede jeg, at medierne kunne lave en historie ala: Gustavs bedste ven udnytter kræftramte børn. Han slettede selv indlægget. Sy Lee: - Han blev sur, fordi jeg brugte et billede af han og jeg. I blogindlægget skrev jeg klart, at han ikke var ansvarlig for noget indhold. Jeg fjernede billedet, da han nævnte det. Hvis han stadig er irriteret over det, så må han være det.

Realityvennerne Gustav Salinas og Sy Lee har været pot og pande, siden de deltog i 'Divaer i Junglen' for fire år siden, men nu er det slut. Gustav Salinas har således valgt at droppe al kontakt med sin nu tidligere ven, skriver Her & Nu. Over for metroxpress bekræfter Gustav Salinas historien.

- Jeg gider ikke blive udnyttet mere. Jeg har hjulpet ham i så mange år, men jeg kan ikke klare, når folk går bag min ryg og tager mig for givet. Det er noget, der har været længe undervejs. Boblen sprang for en uge siden, hvor jeg bare ikke kunne mere, siger Gustav Salinas.

Gustav dropper sin bedste ven: Har slettet ham på Facebook
Gustav dropper sin bedste ven: Har slettet ham på Facebook

Kammede over i onsdags
Metroxpress kan nu løfte sløret for, hvad der er gået galt mellem de tidligere venner. Blandt de stridende punkter var en fejring af sejren i ‘Jeg er en Celebrity’ og et uheldigt snap, som det kan læses i galleriet over artiklen.

Da Sy Lee i onsdags - til Gustavs store overraskelse - dukkede op til premieren på Viaplays nye serie 'Empire' med Gustavs barndomsven Emil, fik realitystjernen nok. Gustav hævder selv at have inviteret Sy Lee, der gav svaret, at han ikke skulle til eventen. Sy Lee skulle angiveligt også have opfordret Gustav til ikke at tage afsted. Nu stod Sy Lee der pludselig med Gustavs barndomsven.

Efter eventen tikkede en lang og vred besked ind på Sy Lees mobiltelefon. Sy Lee nægtede denne gang at bøje sig for sin ven, og det fik Gustav Salinas til at cutte kontakten. De to er nu ikke engang venner på Facebook længere.

- Det er ikke et teenageflip, det er noget, der har været under opsejling længe. De folk, der er tæt på mig, dem skal jeg sgu kunne stole på.

Se hvorfor det gik galt mellem vennerne i galleriet over artiklen.

Gustav: Her sætter jeg mit kryds
Gustav: Her sætter jeg mit kryds

Hos Sy Lee vækker det ødelagte venskab ærgrelse:

- Jeg er ikke enig i de ting, han nævner. Det sårer mig, at han går ud med det i pressen, for jeg troede, det var en privat sag. Derfor ønsker jeg heller ikke at gå i detaljer, siger Sy Lee.

Gustav Salinas erkender gerne, at han også har begået fejl, men lige nu har han brug for, at han og Sy Lee går hvert til sit i en periode.

- Jeg ønsker ham det bedste, men hvis jeg ikke kan stole på personen, og jeg føler, at personen vil stikke mig for at komme frem, så er det sgu ikke det værd, siger han.

LÆS OGSÅ: Gustav sejrede i junglen: Sådan skal pengene bruges

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx