Af KENTH G. MADSEN , HER&NU - 28/06-17 17:38

Hun sagde sit faste job op: Det laver Cecilie Frøkjær nuHun sagde sit faste job op: Det laver Cecilie Frøkjær nu

Efter 20 år med fast job på TV2 valgte Cecilie Frøkjær sidste efterår at sige op og springe ud på det dybe vand som selvstændig. Og det har hun ikke fortrudt.

storybild

Cecilie Frøkjær (Billede: Claus Bech)

Den populære tv-vært holder nu foredrag, skriver bøger og underviser i et forsøg på at udforske nye veje. Dog er Cecilie Frøkjær stadig tilknyttet TV2, hvor hun er vært ved store shows.

– Det går simpelthen så godt. Jeg er så glad og kan nu selv bestemme det hele. Omsætningen kan der heller ikke klages over, siger den 49-årige tv-vært i al beskedenhed til HER&NU.

– Jeg kan selv tilrettelægge min tid og er glad for at have fået mulighed for at tage fri i de perioder, hvor børnene har skoleferier og den slags, fortsætter Cecilie, der tidligere måtte sige nej til udefrakommende sjove og interessante opgaver, fordi hun var bundet af kontrakten med TV2. Til oktober er hun i øvrigt aktuel som vært i det nye TV2-program ‘Samme tid næste år’, hvor danskere i løbet af et år skal gennemføre et mål, en drøm eller et ønske, som de har sat sig. Herefter kommer der en anden del med opfølgningen af, hvordan det egentlig er gået med udførelsen af deres mål.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Jeg havde anoreksi

LÆS OGSÅ: Peter Mygind: Jeg er fascineret af ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: 70-årige Susan Sarandon: Jeg nyder at være forelsket

Artiklen er udgivet i samarbejde med Her&nu.

Følg med på Her&nus Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx