13/12-17 16:05

Forsidefrue i bitter skilsmisse: Må droppe sit nye firmaForsidefrue i bitter skilsmisse: Må droppe sit nye firma

Sarah Louise kunne ikke det hele, og nu har hun taget konsekvensen.

storybild

(Billede: Ida Marie Odgaard)

Mindre end tre måneder efter, Sarah Louise lancerede sin nye forretning Boogiloo, som man kunne se hende bygge op i 'Forsidefruer, afslører hun nu, at hun har trukket stikket og ikke længere er direktør for virksomheden.

– Jeg ramte i år en mur af stress, fordi jeg simpelthen havde taget munden for fuld og havde alt for meget arbejde og havde sat mig i en uheldig situation i en bitter skilsmisse. Jeg var direktør og medstifter og knoklede min røv i laser, for at få alt på plads og få firmaet skudt igang. Men så gik Michael og jeg fra hinanden, skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:

– Jeg havde gjort mig forhåbninger om, at vi på trods af brud kunne få firmaet til at køre sammen. Men forestil jer dette. Jeg arbejdede 40 timer om ugen UDEN løn og uden nogen som helst form for opbakning eller støtte omkring mine 3 små børn. Så de penge, der skulle dække vores udgifter, skulle jeg så tjene om aftenen og natten.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise i krig med ekskæresten

Blev nødt til at fravælge virksomheden

'Forsidefruer'-baben har ikke lagt skjul på, at forholdet til ekskæresten slet ikke er, som hun havde håbet på, og så sent som i sidste uge fortalte hun, at hun var nået til det punkt, hvor hun ikke vidste, hvad hun skulle stille op. Nu har hun så taget konsekvensen af for meget arbejde og det manglende samarbejde.

– Jeg måtte ligesom erkende, at tingene desværre ikke altid går, som man håber, og at jeg nu engang ER mor til 3 bitte små børn, og for at være den mor, jeg gerne vil være, så blev jeg nødt til at vælge Boogiloo fra og dermed også frigøre mig fra den følelsesmæssige stress, der fulgte, skriver hun på bloggen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov politianmelder Amalie: Hun lyver!

– Det har uden tvivl været det rigtige for mig at gøre. Jeg solgte min andel til den tredje part og forlod stille min direktørpost uden drama, da jeg ikke ønskede at skabe negativ energi omkring min lille Boogiloo baby, som jeg stadig støtter 100% op om.

Selvom det har været en hård beslutning, har det allerede hjulpet, og Sarah Louise er ikke nær så stresset længere. Læs hele hendes indlæg på bloggen HER.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise er skuffet over de andre 'Forsidefruer'

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Peter bliver aldrig 'the one'Artiklen er udgivet i samarbejde med Realityportalen.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Spare-myte: Så dyre er dine vaner i...
bt.dk
Rikke Chili faldt om i junglen: Det...
bt.dk
Magnussens boss laver om: 'Hele vores...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx