Af Sine Bach Jakobsen - 10/09-17 20:50

Kan du se, hvilken verdensberømt dansker han er søn af? Nu følger han i sin mors fodspor Kan du se, hvilken verdensberømt dansker han er søn af? Nu følger han i sin mors fodspor

Sønnen til en af Danmarks allermest succesfulde modeller har nu selv indtaget catwalken. Det skete, da Helena Christensens søn Mingus Reedus forleden under New York Fashionweek gik model for Calvin Klein.

storybild

Arkivfoto.

Faktisk var det lidt af en fætter-kusinefest. Helena Christensens nevø Oliver Sonne var nemlig også at finde på catwalken. Det skriver Se og Hør.

Helena Christensen selv dokumenterede den store debut på sin Instagram, hvor hun kommenterer et billede af søn og nevø med to hjerter.

Et opslag delt af Helena (@helenachristensen) den


Mingus Reedus er 17 år og Helena Christensens eneste barn. Faren er 'The Walking Dead'-skuespilleren Norman Reedus, som hun var sammen med i fem år, indtil parret gik fra hinanden i 2003.

De har dog stadig et venskabeligt forhold til hinanden, og skuespilleren var så sent som sidste december i Danmark for at fejre Helena Christensens fødselsdag.

Helena Christensen har kommenteret på det varme venskab mellem dem i et interview i modemagasinet Porter.

»Der er bare nogle mennesker i mit liv, som jeg vil gøre alt for lige meget hvad, og Norman er én af dem. Ham, min søn, min kæreste, min familie. Det er min sydamerikanske side, hvor du kæmper for din familie og for dem, du elsker. Det driller min kæreste mig altid med 'her har vi den peruvianske side!' Følelserne bryder ud,« sagde hun til magasinet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kate Middleton hylder prinsesse...
bt.dk
Magnussen med selvtillid: Her vil han...
bt.dk
Husker du Asian Sensation? Nu gør de...
bt.dk
Politiet efter drama og stor aktion...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx