Af - 04/04-17 13:23

‘X Factor’-Martin afslører: Det skal der ske med mig og Mia‘X Factor’-Martin afslører: Det skal der ske med mig og Mia

Der kommer til at ske en masse hos det unge kærestepar.

Bildstrecke im Grossformat »

Årets udgave af ‘X Factor’ bød på en vaskeægte kærlighedshistorie mellem to af de unge deltagere, der faldt pladask for hinanden. Martin og Mia gik begge videre til live-delen af konkurrencen, og her blomstrede kærligheden mellem de to deltagere, der hurtigt sprang ud som kærester.

Men mens Mia formåede at at gå hele vejen til finalen, hvor hun dog måtte lade sig nøje med en tredjeplads, så måtte Martin forlade underholdningsprogrammet et par uger tidligere.

Det satte dog ikke en stopper for forholdet mellem de to unge deltagere, at de ikke længere kunne se hinanden hver dag. Og selv om Martin er vendt hjem til Lolland, så slår han fast, at kærligheden stadig er stærk mellem dem.

»Vi er utroligt glade for hinanden. Jeg kan godt mærke, at det har en indflydelse, at vi bor så langt fra hinanden. Det er jo ikke så nemt at se hinanden længere, og det er utroligt hårdt, men når jeg endelig er sammen med hende, så elsker jeg hende endnu højere, end da jeg forlod hende, for så er det jo lang tid siden, at jeg har set hende,« fortæller Martin til Realityportalen.dk.

“Vi skal bare overleve de næste måneder”

Hele ‘X Factor’-eventyret er lige om lidt forbi, og hverdagen kalder igen. Men hvis alt går efter planen, så kommer der ikke til at gå lang tid, før de igen kan se hinanden ofte.

»Vi skal bare lige overleve de her næste måneder, og når vi så har gjort det, så kan vi jo bare fortsætte med det, som vi har gjort før,« siger Martin, der nemlig har planer om at flytte til Aarhus, hvor Ølsted-pigen Mia også har planer om at rykke hen.

»Nu går jeg ud af 9. klasse, og så går jeg ud fra, at jeg flytter til Aarhus for at arbejde frivilligt i en organisation, der hedder Danske Skoleelever. Mia flytter også til Aarhus, fordi hun skal have et sabatår og fokusere på sin musik og sådan noget.«

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Morten: Min vægt står stille

Men selv om det unge kærestepar snart rykker tættere på hinanden, så slår Martin fast, at de ikke kommer til at flytte sammen lige nu.

»Vi kommer ikke til at bo sammen. Jeg kommer til at bo i den ene ende af Aarhus, og hun kommer til at bo i den anden ende. Men vi kommer til at være tættere på hinanden, og det er rart, for så er der ikke de tre timer imellem os. Jeg kan godt mærke, at jeg savner Mia, når jeg er på Lolland.«

LÆS OGSÅ: Babydrømmen brast for ’X Factor’-Sarah

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘X Factor’-deltager skal være mor

Artiklen er oprindeligt bragt hos realityportalen.dk

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gældsklemme truer Lauritz.com:...
bt.dk
Brøndby kaster sig ud i stor...
bt.dk
Superstjernen slettede alt: Nu...
bt.dk
38-årig kvinde indlagt: Stukket ned...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx