Af Laura Rode Nygaard - 23/11-17 13:20

Sangerinde erklæret død: Jeg har altså bare tabt migSangerinde erklæret død: Jeg har altså bare tabt mig

Aretha Franklin lever i bedste velgående trods mindre skavanker. Det var vigtigt for soulsangerinden at understrege, efter hun for nylig blev erklæret død.

storybild

Aretha Franklin ved en optræden i november i år. (Billede: SHANNON STAPLETON)

Den makabre nyhed om den 75-årige Aretha Franklins død kom tirsdag, hvor soullegendens tilsyneladende officielle Twitter-profil tweetede:

'Det er med dyb beklagelse, at vi må meddele, at 'Dronningen af Soul' Aretha Franklin er gået bort. 1942-2017 #RIPArethaFranklin.'

Offentiggørelsen af dødsfaldet fik lynhurtigt det pågældende hashtag til at trende på Twitter. Men nu taler hovedpersonen 'fra de døde'. Den officielt udseende Twitter-profil er nemlig falsk, og soulsangerinden har det fint, fortæller hun til US Weekly.

'Jeg har tabt mig en del som en bivirkning ved medicinen. Tak for jeres bekymring,' siger 75-årige Aretha Franklin i en skriftlig udtalelse til mediet.

Det er ikke første gang, falske rygter om legendens helbred florerer. I 2010 skrev tabloidavisen National Enquirer, at Aretha Franklin var blevet ramt af kræft i bugspytkirtlen. Samtidig talte avisen med kræftspecialister, som vurderede, at hun med denne specifikke kræftform ville have højst otte måneder tilbage at leve i.

Aretha Franklin - der som bekendt er her endnu, selvom de otte måneder for længst er gået - bekræftede dengang, at hun var blevet indlagt og opereret, men hun afviste, at der skulle være tale om kræft i bugspytkirtlen.

»Jeg ved ikke, hvor 'kræft i bugspytkirtlen' kom fra. Jeg sad og læste avis, da jeg så, at nogen i min familie havde sagt det. Det var der ingen i min familie, der havde sagt,« sagde hun til Access Hollywood.

Aretha Franklin valgte officielt at gå på pension i år. I sin lange karriere har hun udgivet et utal af sange, bl.a. megahits som 'Respect' og 'I say a little prayer'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Betina Hald Engmark: Sådan blev jeg...
bt.dk
Få hele overblikket: Derfor fik Peter...
bt.dk
Politiet efter brutalt overfald: Har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx