Af - 19/03-14 19:00

Gustav: Irina skal frygte min bogGustav: Irina skal frygte min bog

Den nyligt pensionerede realitystjerne, Irina Babenko, er blandt dem, der kommer under beskydning i Gustavs nye bog.

storybild

Gustav Salinas er på vej med en ny bog - og der bliver ikke lagt fingre imellem, lover han. (Billede: Polfoto/arkiv)

På tirsdag kommer realitystjernen Gustav Salinas nye bog i handel, men allerede nu er de første pip om indholdet begyndt at titte frem i medierne.

Gustav fik bank af sin stedfar: Han var psykopat
Gustav fik bank af sin stedfar: Han var psykopat

Gustav har tidligere fortalt, at der næppe er mange i realitybranchen, der vil smile efter at have læst bogen, og til metroxpress afslører han nu, at en af dem formentlig bliver Irina Babenko, som han deltog i 'Divaer i Junglen' sammen med.

- Hun skal i hvert fald ikke glæde sig, for det er ikke søde ord, der kommer fra min mund, når snakken falder på hende. Hvis der er nogen, der er en heks i medieverden, er det hende. Hun er formand for hekseforeningen, siger Gustav.

At de to realitystjerner ikke er på god fod med hinanden, har været kendt i noget tid, men at deres forhold er så dårligt, som Gustav beskriver, vil nok komme bag på mange.

- Jeg tør ikke engang at være i samme rum som hende, så bange er jeg for hende. Hun er modbydelig mod folk, jeg plejer ikke at sige, at folk er onde, men hun er decideret ondskabsfuld. Hun er, hvad jeg vil betegne som en heks, siger han.

Her er 'Knaldperlens' højdepunkter fra Reality Awards
Her er 'Knaldperlens' højdepunkter fra Reality Awards

Og Irina er ikke den eneste, der bliver udstillet i bogen.

- Jeg føler, at det jeg siger om nogle af realitystjernerne er det, som de fortjener, fordi nogle af dem har dolket mig så fucking hårdt i ryggen og gjort nogle ting, der er så modbydeligt, at jeg ikke engang kunne finde på at gøre det mod en hund, fortæller Gustav.

Gustav udfordret i stor sprogquiz: 'Betyder hoven ikke liderlig'?
Gustav udfordret i stor sprogquiz: 'Betyder hoven ikke liderlig'?

Metroxpress har været i kontakt med Irina. Hun ønsker ikke at kommentere på Gustavs angreb, men ønsker ham held og lykke med salget af hans bog.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx