07/04-18 16:00

Efter den første uge: Linse Kessler gør status over sin nye satsningEfter den første uge: Linse Kessler gør status over sin nye satsning

Den første uge er overstået, og nu gør Linse Kessler status.

storybild

Jytte og Chino er naturligvis med i Spanien. (Billede: Anthon Unger)

Af Louise Vilsbøl, Realityportalen.

Det er lidt over en uge siden, at Linse Kessler slog dørene op for sin nye Bed & Breakfast, som Realityportalen besøgte som de første gæster tilbage i februar måned. Den første uge var fuldt booket, og Linse er godt tilfreds med  starten, selvom hun havde mange sommerfugle i maven, da Realityportalen snakkede med hende forud for åbningen.

»Jeg vil så gerne gøre det så godt som muligt. Folk skal virkelig have en super fed oplevelse. Det er vigtigt for mig, at folk, når de tager afsted, siger: “Hold kæft, Linse. Vi har bare hygget os!” Det vil bare gøre mig så glad,« sagde en spændt Linse for halvanden uge siden.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Linse optager nyt program

Men heldigvis blev de myrer, hun havde i maven over, hvordan det nu skulle gå, ikke negativt overrasket, afslører hun nu i en video på sin Facebook-profil.

»Al start er svær, men det er pisse fedt, og livet i Spanien er bare dejligt, så lige meget hvad for nogle ting, der dukker op, så er det bare sådan, at det er jo meget fedt, så lærer man noget nyt.«

LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

I lørdags fyldte Linse 52, og i den anledning blev hun overrasket af Geggo, Cengiz og Alba på sin Bed & Breakfast, og det var alt, hvad den tidligere Bryggetøs kunne ønske sig.

Se videoen, hvor Linse gør status over den første uge som B&B-ejer herunder:

LÆS OGSÅ: Linse om Bed & Breakfast: Didde blev pisse sur

LÆS OGSÅ: Linse i Spanien: Jeg ville have haft Mopper med

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev bragt samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
Avicii død: Efterlader sig kæmpe formue
bt.dk
Chefforhandler: Det her er den eneste...
bt.dk
Inger Lise og Bent købte kylling i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx