Af Fie West Madsen - 24/11-17 23:10

Populær DR-vært var sin kæreste utro: 'Han var en kæmpe fucking røv'Populær DR-vært var sin kæreste utro: 'Han var en kæmpe fucking røv'

DR-værten David Mandel, der i mange år har været vært på radiokanalen P3, var for et par år tilbage sin kæreste Camille utro.

storybild

David Mandel (th.) sagde tidligere på året op i DR. Her ses han med 'Go' Morgen P3'-kollegaerne Anders Stegger og Sara Bro. (Billede: Petra Kleis)

Det fortæller hun selv i det nye P3-program 'David og Maria bytter liv', som har premiere på lørdag.

I programmet bytter David Mandel liv med programmets anden vært Maria, som flytter ind hos David Mandels kæreste Camille. I den forbindelse falder snakken hurtigt på, hvor længe David og Camille har været sammen.

»Vi har faktisk været sammen i næsten ni år. Men for et par år siden var vi lige kort fra hinanden. Vi slog faktisk op, fordi han var mig utro. Og så havde jeg sgu brug for en pause,« siger David Mandels kæreste Camille i et klip fra programmet, P3 har delt på sin Facebookside.

»Så sagde jeg, at han var en kæmpe fucking røv,« tilføjer Camille i klippet.

Hun fortæller, at de to efterfølgende prøvede at få det til at fungere, men alligevel endte med at gå fra hinanden i en periode. Camilla fortæller også til Maria, at hun aldrig har fået at vide, hvem David Mandel var hende utro med - hun har simpelthen ikke ønsket at vide noget om den pågældende person.

Trods utroskaben blev Camille og David dog kærester igen, og i dag har de to en søn sammen.

David Mandel har arbejdet på DR siden 2006, men meddelte i oktober, at han har sagt sit job på P3 op.

'Det har været længe undervejs, men det har været rigtig svært at give slip på noget, der har fyldt så meget i mit liv. Jeg har været privilegeret nok til at have mit drømmejob i rigtig mange år. Jeg har bare også måtte sande at det ikke længere er mit drømmejob,' skrev han i oktober på Facebook.

Du kan se hele video-teaseren for programmet herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Prins Charles skal arve historisk...
bt.dk
Kendt hotelkædes filial skal betale...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx