Af - 04/03-16 14:33

Her er svaret: Dette slog Whitney Houstons datter ihjelHer er svaret: Dette slog Whitney Houstons datter ihjel

Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, døde som 22-årig. Nu er obduktionsrapporten blevet offentliggjort.

Bildstrecke im Grossformat »

Der har hersket stor mystik og diskussion om årsagen til, at popstjernen Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brow, blev fundet livløs i et badekar den 31. januar 2015. Hun døde få måneder senere.

Obduktionsrapporten har hidtil været hemmeligholdt, men Retten i Georgia afgjorde torsdag, at den skulle være offentlig.

LÆS OGSÅ: Galleri: De kendte sørger over Bobbi Kristina

Ifølge Associated Press døde den kun 22-årige Bobbi Kristina af en farlig blanding af hash, alkohol og medicin, som enten bruges til at bedøve med eller til at dæmpe angst.

- Den grundlæggende dødsårsag er en blanding af en stribe negative forhold, herunder at hun ligger i vand, mens hun er påvirket af stoffer og er forgiftet, siger retsmedicineren, ifølge Associated Press.

LÆS OGSÅ: Whitney Houstons afdøde datter fik måske giftig cocktail

Uhyggeligt nok minder datterens død meget om moderens.

Whitney Houstons døde krop blev fundet med ansigtet nedad i hendes badekar på Beverly Hilton Hotel kort før Grammy-uddelingen i 2012.

Der var kun ganske lidt vand i badekarret. Og ifølge myndighederne var det en blanding af medicin, en hjertesygdom og kokain, der var årsagen til, at den store sangerinde uheldigvis druknede.

Whitney Houstons begravelse.

LÆS OGSÅ: Levede sin sidste tid i koma: Så lidt har hun registreret

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx