Af - 13/08-15 16:01; Opdateret: 13/08-15 16:19

Sebastian Klein trykkede 'like' ved en fejl: Nu mærker han folkets vredeSebastian Klein trykkede 'like' ved en fejl: Nu mærker han folkets vrede

Hvor lidt skal der til for at havne i en offentlig shitstorm?

storybild

Anders Samuelsen (t.v.), Sebastian Klein og Suzanne Bjerrehuus. (Billede: Polfoto/mx-collage/arkiv)

- Problemet opstår, når folk som Sebastian ikke kan styre sig over for folk med en anden holdning. Munden skal lukkes på os. Facts skal forties.

Sådan lyder det i et Facebook-opslag fra Suzanne Bjerrehuus, hvor hun langer ud efter børneværten Sebastian Klein. Årsagen skal findes i, at Sebastian Klein - ifølge ham selv - uforvarende ‘likede’ en kommentar på Suzanne Bjerrehuus Facebook-væg, der bad hende ‘lukke røven’ i en debat om husning af flygtninge.

Det fik Suzanne Bjerrehuus til tasterne - og uden at spørge børneværten til en forklaring lagde hun dette indlæg online.

Sebastian Klein liker denne debatform på fb: Suzanne LUK RØVEN !!!!! Så har man også oplevet en mere primitiv og grov...

Posted by Suzanne Bjerrehuus on Wednesday, August 12, 2015

I opslaget svines DR-værten til:

TV: Suzanne Bjerrehuus raser over gammelt smørrebrød
TV: Suzanne Bjerrehuus raser over gammelt smørrebrød

Klein: Det var en fejl
Suzanne Bjerrehuus' opslag har haft konsekvenser, understreger Sebastian Klein, der på Facebook afviser alle folkets anklager om, at han bevidst har ‘liket’ kommentaren, som han kalder både dum og hadefuld. Fejlen må være sket, da han 'scrollede' op og ned mellem de forskellige svar i tråden, forsvarer han sig. Om folkets reaktion siger han i et indlæg på Facebook:

- 200 indlæg, der sviner ikke bare mig, men sågar mine afdøde forældre, inden jeg overhovedet bliver opmærksom på tråden. På tråden under Suzannes opslag undskylder jeg og forklarer den ulykkelige hændelse. Problemet er dog blot, at folk jo overser den slags kommentarer.

I Suzanne Bjerrehuus' tråd forsøgte den folkekære vært ellers at forklare sig:

Hvis der er nogle, der kender til online-folkedomstole, så er det eksponerede politikere og én af dem, leder af Liberal Alliance Anders Samuelsen, kommer børneværten til undsætning. Det sker i et helt tredje Facebook-opslag, hvor han forsøger at opmuntre den tydeligt påvirkede Sebastian Klein.

- Til tider er facebook et urimeligt hårdt medie. Som politiker mærker man det ret ofte. Folk forsøger at skabe/ fastholde nogle påstande om en som man hverken kan genkende om sig selv eller har en reel chance for at forsvare sig imod, skriver Anders Samuelsen, der runder af:

- Vh ham der er blevet udskreget som ultraliberalist, hader af al velfærd, smadremand, i lommen på Saxo, kyniker, fattighader og meget, meget mere, skriver Anders Samuelsen.

Suzanne Bjerrehuus svinede fyret DR-vært: Nu får hun selv hug!
Suzanne Bjerrehuus svinede fyret DR-vært: Nu får hun selv hug!

Anders Samuelsen kommer samtidig med følgende opfordring til de, der har det med at stramme skruen, når de sidder bag en computerskærm.

- Lad debatten være direkte, humoristisk, skarp. Men lad os alle lige trække vejret ind imellem. Sebastians forklaring synes jeg vækker til eftertanke.

Metroxpress forsøger at få en kommentar fra Suzanne Bjerrehuus og Sebastian Klein.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx