Af Simon Boas - 17/01-18 13:58

Hun har svævet mellem liv og død siden tragisk ulykke - nu er skuespiller Jessica Falkholt dødHun har svævet mellem liv og død siden tragisk ulykke - nu er skuespiller Jessica Falkholt død

Hendes lillesøster og hendes forældre mistede livet ved ulykken

storybild

Jessica Falkholt i en scene i 'Home and Away' (Billede: Seven/Channel 7)

Den australske skuespillerinde Jessica Falkholt har siden slutningen af december svævet mellem liv og død efter en tragisk ulykke.

Tirsdag afgik den 29-årige skuespiller ved døden - seks dage efter lægerne slukkede for hendes respirator.

Det bekræfter St. George Hospital i Sydney ifølge flere internationale medier.

Det var et trafikuheld 1. juledag, der endte med at koste Jessica Falkholt, hendes 21-årige lillesøster Annabelle  og forældrene Lars (69) og Vivian (60) livet, og mens forældrene blev erklæret døde på stedet, var både Jessica Falkholt og lillesøsteren i live, da de ankom til et nærliggende hospital.

Lillesøsteren døde imidlertid tre dage efter ulykken, mens Jessica Falkholt har kæmpet for sit liv indtil tirsdag, hvor hun åndede ud.

Siden ulykken har den 29-årige skuespiller gennemgået adskillige operationer, mens hun har ligget i koma.

Ulykken skete, da familien kom kørende langs den sydlige australske kyst i staten New South Wales, da en firehjulstrækker pludselig kørte over i det modsatte spor og kolliderede med familiens bil.

Sammenstødet var så voldsomt, at begge biler brød i brand. Redningsmandskabet på stedet formåede dog at redde den bevidstløse skuespillerinde og hendes lillesøster ud af bilvraget.

Australsk politi efterforsker stadig ulykken, som også kostede 50-årige Craig Whithall, der kørte den anden bil, livet. I politirapporterne oplyses det ifølge australske medier, at Craig Whitehall flere gange har overtrådt færdselsloven, og at han var på vej hjem fra en metadon-klinik, da hans bil kolliderede med Falkholt-familiens.

Politiet er ved at efterforske om stoffer eller andre rusmidler var skyld i ulykken.

Jessica Falkholt var bedst kendt for sin rolle i den populære australske tv-serie 'Home and Away'. Derudover spillede hun med i en filmen 'Harmony', der udkommer i 2018.

BT skrev i en artikel 11. januar, at Jessica Falkholt var død, fordi lægerne havde slukket for hendes respirator. Det var således først tirsdag, seks dage efter, at Jessica Falkholt døde.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritiserede Donald Trump: Nu bliver...
bt.dk
Sikke en målfest: Real Madrid var...
bt.dk
Det er utroligt, at det her stadig er...
bt.dk
Brugte millioner på at ligne den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx