Af - 23/12-16 19:03; Opdateret: 23/12-16 19:21

Dansk realitystjerne indlagt efter ulykke: Ramt af lastbil med 120 i timenDansk realitystjerne indlagt efter ulykke: Ramt af lastbil med 120 i timen

Den danske musiker, Facebook-stjerne og reality-kendis Ronni Garner har været involveret i et alvorligt trafikuheld.

Bildstrecke im Grossformat »

- En vis person har holdt hånden over mig i dag.

Sådan indleder Facebook-sensationen og musikeren Ronni Garner et opslag på Facebook, hvor han fortæller, at han har været involveret i et trafikuheld.

Brækkede bækkenet flere steder: Populær tv-vært i alvorlig trafikulykke
Brækkede bækkenet flere steder: Populær tv-vært i alvorlig trafikulykke

- Stoppede på motorvejen fordi et håndtag var gået op på trailer. En 3 X 34 var uopmærksom og kom ind og køre i nødsporet, hvor jeg var. Jeg blev ramt af bilen med 110-120 km/t og fløj et pænt stykke. Og er nu indlagt, fortsætter han.

Ronni Garner, der blev kendt for at lave platte jokes på Facebook for et par år siden, har det efter omstændighederne godt. Men han kommer efter alt at dømme til at tilbringe juleaften med smerter i hele kroppen.

- Fuck, jeg har været heldig. ❤❤❤❤ Glædelig jul alle. Skulder, balle, håndled og finger. albue. Hoved. Nakke. Av av, skriver han.

‘Platte’-Ronni Garner får kendt manager
‘Platte’-Ronni Garner får kendt manager

Til Facebook-opdateringen har han vedhæftet de to billeder, du kan se i toppen af artiklen - et af hans eget medtagede ansigt og et af den mindst lige så medtagede bil.

Ronni Garner kom i danskernes søgelys i sommeren 2013, hvor han på rekordtid fik tusindvis af følgere på Facebook. Her lagde han jævnligt korte videoer ud som den herunder, og folk elskede (og elskede at hade) hans platte humor og lattermilde væsen.

Derfor griner vi ad Chili-Klaus og Garner
Derfor griner vi ad Chili-Klaus og Garner

Senere lavede han et par musikvideoer med veninden Linse Kessler - ikke mindst sommerhittet ‘Lidt For Blond’, som har mere end tre millioner visninger på YouTube.

Ronni Garner: Fandt sammen med Linse Kessler i Nyhavn
Ronni Garner: Fandt sammen med Linse Kessler i Nyhavn

Han har siden erhvervet sig som musiker, og senest har han skrevet en hyldestsang til Linse Kesslers mor, Mopper, der døde for nylig. ‘Bare En Dag Mere’, hedder den. Den kan høres på Spotify.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny fupside kan snyde dig for...
bt.dk
Vigtig bro lukker i knap et halvt år:...
bt.dk
Jeg blev ringet op af en fremmed...
bt.dk
Har fem børn og 18 år yngre kæreste:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx