Af - 21/06-16 16:20

Irina Olsen efter historie om brud: Nu reagerer hun på rygteIrina Olsen efter historie om brud: Nu reagerer hun på rygte

Når man er en offentlig person, er der heftig interesse for ens privatliv, konstaterer den populære blogger.

Bildstrecke im Grossformat »

Tidligere realitypersonlighed og nu aktiv blogger Irina Olsen, også kendt som Irina Babenko, reagerer på sin blog nu på artikler om, at hun er blevet single.

Medie: Irina Babenko er nu single
Medie: Irina Babenko er nu single

Irina Olsen annoncerede ellers forlovelse med med Morten Brangstrup Olsen, kendt som DJ Faustix, sidste år. De to har sammen datteren Alessia. Men Se&Hør mener at vide, at det er slut mellem de to.

Jeg er klar over, at jeg er en offentlig person, men jeg har dog stadig lov at have nogle ting for mig selv. Eller i det mindste få noget tid til at bearbejde/få det på afstand inden jeg deler noget med jer, ligesom jeg har gjort før.

Det skriver Irina Olsen i et blogindlæg.

Hun understreger, at hun ikke udtaler sig i sagen.

Mht. situationen med Morten og jeg, så er jeg blevet kimet ned af pressen og har ikke udtalt mig til nogen! Den artikel I har læst, har gjort mig ked af det… den er baseret på noget, som de så på Facebook. Jeg har ikke lyst til at kommentere yderligere på situationen, for det vil ikke give mening for nogen af jer alligevel.

Irina Olsen med veninden Twerk Queen.

Irina Olsens datter hyldet med ulovlig tatovering
Irina Olsens datter hyldet med ulovlig tatovering

Copycat: Afklædt Irina laver en ny og vild 'Kardashian'
Copycat: Afklædt Irina laver en ny og vild 'Kardashian'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx