Af - 21/12-15 13:24; Opdateret: 21/12-15 14:05

Nye billeder af Justin Biebers penis florerer på nettet: Er de mon ægte?Nye billeder af Justin Biebers penis florerer på nettet: Er de mon ægte?

Så skulle den være gal igen, skriver flere medier.

Bildstrecke im Grossformat »

DER ER INGEN ANSTØDELIGE BILLEDER I DENNE ARTIKEL

For øjeblikket florerer en række billeder på nettet, som angiveligt skulle være af Justin Biebers penis. Det er altså anden gang inden for kort tid, at den ligger til frit skue på det store internet.

Billederne skal forestille at være screenshots af frække billeder, som Justin Bieber har sendt til ukendte kilder på Snapchat. På billederne kan man se en erigeret penis, men ikke noget ansigt.

Paparazzi-afsløring: Fans går amok over Justin Biebers penis
Paparazzi-afsløring: Fans går amok over Justin Biebers penis

Justin Biebers tatoveringer er dog at finde på den mandekrop, som er på billederne. Et medie har nærstuderet billederne og fundet ud af, at det er de samme tatoveringer, som går igen på kroppen på billederne - og de tatoveringer, som Justin Bieber ikke er bleg for at vise frem på for eksempel sin Instagram.

I alt er der fem tatoveringer, som matcher.


Truer med retssag: Justin Bieber kræver nøgenbilleder fjernet
Truer med retssag: Justin Bieber kræver nøgenbilleder fjernet

Men ifølge flere brugere og mediet TMZ skulle der være tale om falske billeder, der er blevet photoshoppet, så de ligner Justin Bieber.

Flere peger på, at specielt én tatovering sidder for lavt på hans bryst. Det er det kors, han har tatoveret på brystet. Desuden er de i sort/hvid, hvilket ifølge flere også øger sandsynligheden for, at de er falske, fordi det dermed er lettere at photoshoppe dem.

Brugere på de sociale medier påpeger også, at Justin Bieber kun går i Calvin Klein-underbukser, men på et af de frække billeder optræder han i et mærke, der hedder 'Victory'.

Det i sig selv beviser intet, men kilder fortæller til normalt velinformerede medie TMZ, at Justin Bieber bare har grint af rygterne om, at det skulle være hans penis på billederne, fordi han mener, det er tydeligt, at de er falske.

TV: Bieber kører med karaoke-komiker: Får ny tøjstil og snakker om sin penis
TV: Bieber kører med karaoke-komiker: Får ny tøjstil og snakker om sin penis

Vi bringer ikke billederne her, men du kan se en censureret version af dem på det svenske medie Nyheter24.

Her kan du også se sammenligningerne af tatoveringerne på nøgenbillederne og af Justin Biebers egen overkrop.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx