Af - 17/03-14 13:05; Opdateret: 17/03-14 14:01

Realitystjerne skal i fængsel: Timingen er uheldigRealitystjerne skal i fængsel: Timingen er uheldig

'Ham den gamle' og Anna Due har forberedt sig, så hun kan klare graviditeten, mens han er væk.

storybild

Martin Hjort - her da han deltog i Paradise Hotel i sidste sæson. (Billede: Polfoto/arkiv)

Man kender ham som den glade 'Ham den gamle' i programmerne 'Paradise Hotel' og 'Et ton cash'. Men i dag er der ikke meget at grine af for Martin Hjort, da han begynder afsoningen af den fem måneder lange voldsdom, som han modtog for et år siden.

- Timingen er ikke heldig, men i den virkelige verden sker der ting, og man svæver ikke hele tiden på en lyserød sky. Det må man tage i stiv arm, siger Martin Hjort til mx.dk.

Med timingen hentyder han til, at han venter barn med en anden realitydeltager, Anna Due.

- Vi har gjort vores forarbejde med familie og venner, så der er nogen til at hjælpe Anna, mens jeg er inde og sidde. Det er træls, men jeg kan jo heller ikke vente på, at han (barnet, red.) kommer ud, så det skal bare overstås, siger Martin Hjort.

Realitystjerner i ordkrig: Han er en fucking idiot
Realitystjerner i ordkrig: Han er en fucking idiot

Sushi? Det er fucking kattefoder
Sushi? Det er fucking kattefoder

Ikke fair dom
Dommen modtog han for at have slået en mand inde på et diskotek i Aarhus og bagefter at have nikket en anden mand en skalle på gaden ude foran diskoteket. Han blev desuden dømt for at være stukket af fra politiet. Den karismatiske realitystjerne havde en anden opfattelse af tingene og pointerede, at han handlede i nødværge i første forhold og forsøgte at hjælpe en ven i forhold to.

- Jeg synes i allerhøjeste grad ikke, at det er en fair dom, og jeg er glad for, at der var flere med inde i retssalen og se overvågningsvideoen, som har den samme holdning som mig, siger Martin Hjort.

Han håber, at han kan blive prøveløsladt efter at have afsonet to tredjedele af dommen. Sker det vil han nemlig være tilbage hos Anna Due i måneden op til fødslen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx