Af Louise Petring - 07/02-18 10:43; Opdateret: 07/02-18 11:29

'Fuckbois' føler sig udstillet: DR manipulerer vores ord'Fuckbois' føler sig udstillet: DR manipulerer vores ord

»Nogle gange siger jeg, 'jeg er ikke en fuckboi'. Og så har de klippet i det, så jeg siger 'jeg er en fuckboi',« fortæller Kim Taggaard.

storybild

De tre unge fyre på 19 år fra sydsjælland er lige nu aktuelle i et DR3 program.

Victor Skjødt, Kim Taggaard og Mikki Wisling er de tre unge fyre på 19 år, der lige nu er aktuelle i DR-programmet 'Fuckbois'. De mener, at de bliver udstillet i programmet, og at DR har undladt klip.

»Mange klip er ikke kommet med i programmet. Vi føler, vi bliver udstillet på en måde, vi ikke er,« fortæller Mikki Wisling.

Selvom programmet hedder 'fuckbois', er det ikke et begreb, de selv identificerer sig med. Og Mikki Wisling mener, at DR har valgt at udstille dem som fuckbois, selvom de flere gange har sagt i programmet, at de ikke føler sig som én. Men sådan vises det ikke altid i programmet.

»Nogle gange siger jeg, 'jeg er ikke en fuckboi'. Og så har de klippet i det, så jeg siger 'jeg er en fuckboi',« fortæller Kim Taggaard.

Mikki Wisling bakker Kim Taggaard op og fortsætter »der er nogle gange, hvor jeg siger, jeg ikke er en 'fuckboi', hvor de skruer ned for lyden, så det lyder som om, jeg siger, jeg er en.«

Det er de tre fyre rigtig kede af, da de også efterfølgende har fået en del had rettet mod sig, efter programmet er blevet offentliggjort på DR's hjemmeside.

Kim Taggaard har især studset over en bestemt episode i programmet, hvor han er i byen og scorer en pige.

»Jeg snakkede med DR et par dage før, programmet kom ud, og der sagde de, at de ville sløre pigens ansigt. Men det har de ikke gjort. Og det gør mig ret utilpas, når de siger én ting - og gør noget andet,« fortæller han.

Siden afsnittet er blevet offentliggjort, har de tre drenge modtaget en masse dårlig respons for deres måde at omtale piger på og deres interne konkurrence om, hvem der kan score flest.

Første afsnit ud af i alt fire bliver sendt på DR3 i morgen, men ligger allerede nu tilgængeligt på deres hjemmeside nu.

BT og metroxpress har været i kontakt med produktionsselsskabet bag serien. De henviser til DR, som vi i skrivende stund forsøger at indhente en kommentar til artiklen fra.

LÆS OGSÅ: 'Fuckbois' fortryder ikke DR-program: - Det var lidt mærkeligt for min mor i starten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksperterne vurderer: Disse...
bt.dk
Inger Støjberg kritiserer kendt...
bt.dk
Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
DMI bekræfter rekord: Aldrig før har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx