Af - 08/04-16 19:24; Opdateret: 08/04-16 19:51

Sportsstjerne deler foto af sin frokost - så går internettet amokSportsstjerne deler foto af sin frokost - så går internettet amok

Det virker så forkert på alle måder.

storybild

Nascar-køreren Dale Earnhardt Jr. har en meget speciel smag, når det kommer til sandwich. (Billede: Polfoto/AP)

Når man er rig og berømt, kan man næsten tillade sig hvad som helst. Næsten.

Men som den amerikanske Nascar-stjerne Dale Earnhardt Jr. måtte sande forleden, er det ikke en god idé at dele sine mærkelige vaner med sine fans - lige meget hvor populær man er.

Uhyggelig amerikansk burger giver ekstra chok på wc'et
Uhyggelig amerikansk burger giver ekstra chok på wc'et

Racerkøreren fra North Carolina har åbenbart en forkærlighed for sandwich med - og hold nu fast - bananer og mayonnaise på hvidt toastbrød. Og det faktum lod han sine 1,4 millioner Twitter-følgere vide tidligere på ugen, da han delte et foto, hvor han var i færd med at forberede sin frokost.


- I gang med at lave min yndlingssandwich. Jeg sværger, at det er lækkert, skrev han.

Kørestolsbruger deler klamt foto: Saml nu jeres lort op!
Kørestolsbruger deler klamt foto: Saml nu jeres lort op!

...Hvilket dømt ud fra kommentarerne fik indholdet i maven til at vende sig et par gange hos flere brugere:Men okay - Dale Earnhardt Jr. har formået at vende den massive hype omkring hans vanskabning af en sandwich til noget positivt - ved at brødføde sultne børn.

TV: Model sætter sig for at spise 100 burgere - se hvordan det går
TV: Model sætter sig for at spise 100 burgere - se hvordan det går

Han har således udnyttet opmærksomheden til at stable hjemmesiden DaleJrSandwich.com på benene, og her kan man gå ind og donere penge, der går til organisationen Blessings in a Backpack. Selv lover han, at han fra egen lomme vil matche alle donationer op til i alt 50.000 dollar - cirka 326.000 kroner. I videoen herunder forklarer han, hvordan det hænger sammen:

Så Dale - herfra er du tilgivet for at have ødelagt vores alle sammens appetit. Men hold lige din sandwich for dig selv næste gang, okay? 😉

H/T: Metro.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx