Af - 09/09-15 13:23; Opdateret: 09/09-15 13:53

LISTE: Justin Bieber er tilbage! Her er 5 beviserLISTE: Justin Bieber er tilbage! Her er 5 beviser

Den famøse VMA-optræden, Calvin Klein-samarbejdet og singlen, der slår alle rekorder: Bieber er tilbage, og vi har samlet comeback-beviserne.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter en lang periode i modvind er Bieber atter tilbage på toppen. I dette galleri ses han til årets MTV Video Music Awards, hvor han brød grædende sammen efter sin optræden. Læs mere om dette i artiklen.

Justin Bieber surfer på en vaskeægte succesbølge.

Den er han dog ikke kommet sovende til, for efter en lang periode i modvind grundet offentlig uorden, anholdelser og retssager trak den unge stjerne sig tilbage for en stund.

Nu er han tilbage, og 2015 er året, hvor Justin Bieber én gang for alle slår sig fast, som verdens største popstjerne.

Her er beviserne.

September 2015: 'What Do You Mean?' slår alle rekorder

28. august udkom nummeret 'What Do You Mean?' og den følsomme sang har taget verden med storm. Sangen har i september slået One Directions Spotify-rekord for flest antal afspilninger på fem dage med 21 millioner streams mod One Directions 20.

Derudover er det første gang Bieber ligger nummer ét på USA's Billboard-liste og kun 23. gang, at en sang stryger direkte ind på førstepladsen.

Justins comeback startede dog ikke her. Vi skal tilbage til januar, hvor han pludselig brød stilheden med et uventet samarbejde.

Januar 2015: Bieber som undertøjsmodel


6. januar 2015 kunne Calvin Klein afsløre, at Justin Bieber var deres nye kampagnemodel. Mange syntes, at den unge canadier skulle vende tilbage til musikken. Og det gjorde han.

GALLERI: Har du set de skjulte beskeder i disse musikvideoer?
GALLERI: Har du set de skjulte beskeder i disse musikvideoer?

Derfor græd Bieber efter optræden til awardshow
Derfor græd Bieber efter optræden til awardshow

Februar 2015: 'Where Are Ü now?' udkommer

Bare én måned senere udkom hit-singlen Where Are Ü Now?, der blev til i samarbejde med Skrillex og Diplo fra Major Lazer. Musikvideoen til sangen vandt prisen for 'Bedste Visuelle Effekter' til MTV Video Music Awards 2015.

Marts 2015: Bliver grillet på tv - med vilje

I et forsøg på at erkendte fortidens fejl og samtidig grine af det, blev Justin Bieber, som den yngste person nogensinde, grillet i det humoristiske program 'Comedy Roast'. Den stakkels Bieber var utilpas under en stor del af programmet, så missionen lykkedes ikke helt, men det var et godt forsøg.

Selvironi er sexet!

TV: Justin Bieber bryder grædende sammen på scenen
TV: Justin Bieber bryder grædende sammen på scenen

Internettet griner af Justin Biebers nye frisure: Se hvad der gemmer sig under hatten
Internettet griner af Justin Biebers nye frisure: Se hvad der gemmer sig under hatten

August 2015: Bryder grædende sammen efter optræden


Under årets MTV Video Music Awards optrådte Justin Bieber med Where Are Ü Now og sin nye single og brød efter endt show grædende sammen. Angiveligt fordi han var så rørt over den opbakning han fik fra publikum, der buh'ede ham ud sidste gang, han stod på MTV-scenen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx