Af - 01/09-14 08:26

Alec Baldwin amok: Politiet måtte have forstærkningerAlec Baldwin amok: Politiet måtte have forstærkninger

Skuespillerens lunte var ikke lang, da han stødte på en paparazzi, der angiveligt har kaldt hans hustru for luder.

storybild

Alec Baldwin er vant til at være i fotografernes søgelys - men hans historie med særligt én af dem fik ham angiveligt til at tænde af søndag. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Skuespilleren Alec Baldwin kom helt op i det røde felt søndag, da han gik tur med familien i en park i Hamptons, New York, og stødte på en pararazzifotograf.

Optrinnet blev fanget på video, hvor man kan se en højlydt Baldwin i diskussion med en betjent.


Kælling og luder
Diskussionen var alvorlig nok til, at yderligere tre politibiler kom drønende med sirenerne tændt, skriver TMZ, og man kan høre Alec Baldwin råbe 'Jeg vil have den mand arresteret'.

Ifølge en ven af Alec Baldwin var det en paparazzifotograf, der startede optrinnet. Vennen fortæller til TMZ, at Baldwin og fotografen har en fortid, fordi sidstnævnte angiveligt engang har kaldt Baldwins kone for kælling og luder. Derfor tændte Baldwin helt af, da fotografen henvendte sig til parret.

Fotografen: Arh, det ik sandt
Fotografen har en lidt anden version af sagen, da han tværtimod mener, at han reddede Baldwin fra at blive anholdt. Han fortæller, at han skød billederne af familien på afstand, og at politiet efter Baldwins raseriudbrud var klar til at arrestere skuespilleren, da ordensmagten havde set, hvordan Baldwin holdt fast i sin modstand og låste hans hoved fast.

Politiet droppede dog de planer, fordi paparazzifotografen ikke ville anmelde episoden. Hele den udlægning afvises af Baldwins ven, der kalder det for decideret løgn.

Det lykkedes politiet at få parterne til at give hinanden hånden, inden de kunne gå hvert til sit. Politiet afviser at udtale sig om optrinnet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Haveredskab skyld i brand - i dag er...
bt.dk
Ulrik fra Gift ved første blik tog en...
bt.dk
Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Drama på Amalienborg Slotsplads under...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx