Af - 29/12-16 14:57

Amalie efter den store beslutning: 'Det har været så stressende'Amalie efter den store beslutning: 'Det har været så stressende'

For nogle måneder siden blev hun mor, så fik hun håret farvet mørkt efter seks år som blond, og nu har Amalie Szigethys tilværelse igen taget en drejning.

Bildstrecke im Grossformat »
Da Amalie blev kendt, boede hun stadig hjemme hos sin mor i Rungsted. På billedet står mor og datter med morens to hunde ude i haven. Huset i Nordsjælland kostede 9,6 millioner kroner, da Amalies mors kæreste købte det i 2008. I 2011 blev den 272 kvadratmeter store luksusvilla i Rungsted sat til salg. Under optagelserne til tv-programmet 'Amalies Verden' flyttede Amalie ud af sin mors store villa og ind hos sin daværende kærester, Peter Birch, der dengang boede i Malmø. Her ses Amalie ude på den svenske svaleopgang. Sådan så den lejlighed ud, som Amalie flyttede ind i, første gang, hun flyttede hjemmefra. Amalie har siden boet i sin onkels kæmpe luksusvilla i Hørsholm, der var god for cirka 10 millioner kroner. Men hun har også boet for sig selv i en mindre lejlighed i Nordsjælland, og i tv-programmet 'Amalies Baby' fulgte seerne med i, at hun for en meget kort periode flyttede sammen med faren til barnet, Mikkel, for derefter at flytte for sig selv i en sprit ny lejlighed sammen med datteren, Josephine Charlotte Lytton Kejser. Klik dig videre i galleriet. Amalie blev kendt som 'Paradise-Amalie'. Hun blev nemlig kendt i reality-programmet 'Paradise Hotel', som hun medvirkede i i 2010. Siden hendes debut har hun deltaget i en række andre reality-programmer blandt andet 'Fangerne på fortet', 'Til middag hos', 'Divaer i junglen', 'Luksusfælden' og senest 'Amalies baby'. Da Amalie deltog i 'Paradise Hotel' forelskede hun sig i en af de mandlige deltagere. Den flirt er blevet beskrevet i rigtig mange medier. Klik videre for at se, hvem vi mener. Peter Birch vandt Paradise Hotel - den sæson, hvor Amalie medvirkede. Allerede på hotellet kærestede han rundt med Amalie, og da de kom til Danmark, fandt parret sammen. De to realitydeltagere indledte et turbulent forhold efter Paradise Hotel, men i 2013, tre år senere, stoppede de våde kys, og kendisserne gik fra hinanden. I december besluttede den tidligere realitystjerne sig for at få farvet sit lysehår, så det nu er mørkt. Amalie har ellers i cirka seks år været blondine, men nu skal håret altså være brunt. Hendes borgerlige navn er Amalie Josephine Kejser Szigethy. Amalie og den voksende mave. Amalie Szigethy fik kejsersnit 21. Juli på Hillerød Sygehus. - Dt er uden tvivl den bedste og største dag i mit liv, skriver hun i et af sine blogindlæg. Vægten sagde 105 kilo, inden Amalie skulle føde. Efter 17 dage havde hun allerede tabt sig 27 kilo. Amalie har i flere sammenhænge udtalt, at hun nu ikke bryder sig om at gå ud, efter hun er blevet mor. Amalie med sin mor.

Klik dig gennem galleriet og bliv klogere på den tidligere realitystjerne, Amalie Szigethys tidligere boligforhold.

'Ny start, nyt år'.

Sådan skriver 25-årige Amalie Szigethy øverst i et nyt blogindlæg. Den tidligere realitystjerne har nemlig taget en stor beslutning - hun er flyttet i hus.

- Jeg er LIGE flyttet ind i et dejligt hus med Josephine (datten, red.) oppe i Rungsted, skriver Amalie Szigethy på bloggen torsdag.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte.

Hun forklarer, at det var vigtigt for hende at flytte i hus, så hun og datteren kunne få en have at boltre sig i.

- Hun (datteren, red.) skal døbes i det nye år, og hun har ét års fødselsdag til sommer, derfor har det været vigtig for mig, at vi har en have, og hun har alle muligheder for komme rundt nu, hvor hun begynder at interessere sig for ting og kravler, skriver Amalie Szigethy i blogindlægget.

Amalies veninde i ærligt blogindlæg: Dette sårede Amalie mest
Amalies veninde i ærligt blogindlæg: Dette sårede Amalie mest

Amalie kysser med Jonatan Spang
Amalie kysser med Jonatan Spang

Det er langt fra første gang, Amalie Szigethy bor i et hus. Da hun som 18-årig blev kendt, boede hun med sin mor i en kæmpe luksusvilla i Rungsted. Siden har hun blandt andet haft til huse i onklens prægtige hus i Hørsholm. Her boede hun også sammen med moren, indtil huset blev solgt.

Senest har Amalie boet i en spritny lejlighed i Rungsted. En lejlighed, som hun flyttede ind i under optagelserne til TV 3's program 'Amalies Baby'.

Amalie: Jeg skulle aldrig have sagt ja til 'Amalies Baby'
Amalie: Jeg skulle aldrig have sagt ja til 'Amalies Baby'

Nu har den nybagte mor altså igen mulighed for at få græs under tæerne i sin private have. Men det har ikke været uden omkostninger:

Flytningen har været SÅ stressende, og alt det har jeg lagt til side, når Josephine er tilstede og vågen, så hun ikke bemærker det, men må ærligt talt indrømme, det har siddet i mit baghovedet, og det er altså lidt hårdt at være alene om alt ting, but what doesn’t kill you, makes you stronger.
Det skriver Amalie på bloggen.

Kendissen er dog endnu ikke kommet på plads med sine ting i det nye hus.

Amalie Szigethy

LÆS OGSÅ: Amalie søger sæddonor: Så mange børn vil hun have inden brystoperation

LÆS OGSÅ: Derfor tager kendte billeder af halve ansigter

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Træner skreg i omklædningsrummet: 'Så...
bt.dk
Historisk kro i flammer: Står ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx