Af - 07/02-14 12:59; Opdateret: 07/02-14 13:45

Stjerneskuespillers død startede med én enkelt drinkStjerneskuespillers død startede med én enkelt drink

Igennem sit ungdomsliv kæmpede afdøde Philip Seymour Hoffman med et stofmisbrug, som han holdt i ave i 23 år. Lige indtil en skæbnesvanger aften.

storybild

Philip Seymour Hoffman blev 46 år. (Billede: Adrian Sanchez-gonzalez)

Det chokerede fans og presse verden over, da den anerkendte skuespiller Philip Seymour Hoffman den 2. februar blev fundet livløs med en kanyle i armen. Men venner tæt på skuespilleren var klar over, at han var ude i et misbrug. Og det hele startede med én enkelt drink. Det skriver Tmz.com

Allerede i starten af 20'erne kæmpede Philip Seymour Hoffman med et misbrug af stoffer og alkohol. Noget som han løftede sløret for i et interview med CBS' '60 minutes' i 2006:

Alt var normalt: Hoffmans mystiske sidste døgn
Alt var normalt: Hoffmans mystiske sidste døgn

- Det hele handlede om stoffer. Jeg tog alt, jeg kunne få fat i. Jeg kunne lide det hele.

Et ophold på et rehabiliteringscenter ændrede dog alt for det unge skuespillertalent, som holdt sig fra både alkohol og ulovlige stoffer i 23 år. Lige indtil en skæbnesvanger drink.

Mystisk heroin kan være skyld i tragisk dødsfald
Mystisk heroin kan være skyld i tragisk dødsfald

Kilder tæt på skuespilleren fortæller nu til Tmz.com, at skuespilleren i forbindelse med en fest for færdiggørelsen af Paul Thomas Andersons 'The Master' i 2012 valgte at fejre slutningen af optagelserne med en enkelt genstand. Den blev dog hurtigt til flere, og så var alkoholmisbruget atter en sørgelig realitet.

I løbet af 2013 begyndte Philip Seymour Hoffman at tage hårdere stoffer, og i maj blev han indlagt på en afvænningsklinik i 10 dage for at stoppe sit misbrug. Ifølge kilder fordi skuespilleren selv var bange for, at det begyndende stofmisbrug kunne eskalere til, at han ville begynde at sprøjte sig selv med heroin.

Hvad med Hunger Games? Manglede 7 optage-dage
Hvad med Hunger Games? Manglede 7 optage-dage

Desværre viste Philip Seymour Hoffmans trang til stoffet at være for stor. Det var nemlig lige præcis heroin, som blev fundet i den kanyle, der sad i den livløse skuespillers arm.

Philip Seymour Hoffman bliver i dag begravet i New York.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åbenhjertig anklager om den brutale...
bt.dk
Formodet seriemorder anholdt: USA i...
bt.dk
Stjernen fortæller om rædselsaften:...
bt.dk
Efter Bayern-rygter: Her er Real...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx