Af - 25/08-15 20:42

Caitlyn Jenner-kostumet her vækker vrede: Det er modbydeligtCaitlyn Jenner-kostumet her vækker vrede: Det er modbydeligt

Nu kan man klæde sig ud som kendissen Caitlyn Jenner, men kostumet er langt fra flatterende, mener flere.

Bildstrecke im Grossformat »

Første gang man så Caitlyn Jenner var på forsiden af magasinet Vanity Fair.

Forsiden er blevet set af rigtig mange mennesker, og nu har en kostumevirksomhed lavet et kostume - stærkt inspireret af den magasinforside.

Problemet er bare, at mange folk mener, at det er en fornærmelse mod Caitlyn Jenner, men også mod alle transkønnede.

Ikke alle var glade for Caitlyn Jenners forside på Vanity Fair
Ikke alle var glade for Caitlyn Jenners forside på Vanity Fair

TV: Caitlyn Jenner øver sig på sin feminine stemme
TV: Caitlyn Jenner øver sig på sin feminine stemme

Grunden? Det skyldes, at det er en lidt fedladen mand, der slet ikke lægger skjul på, at han er en mand. Som du kan se i toppen af artiklen i galleriet, er der tale om et unisex-kostume.

Det har blandt andet fået Addison Vincent fra Californien, USA, til at oprette en underskriftindsamling mod det 'modbydelige' kostume. Foreløbigt har lidt over 3000 personer skrevet under på den.

Addison Vincent mener, at kostumet er ganske transfobisk og at virksomheden bag gør grin med Caitlyn Jenner og andre som hende

En talsmand fra virksomheden bag kostumet udtaler:

- Vi laver en række kostumer, som ofte er baserede på kendisser, offentlige personer, helte og superhelte. Vi føler, at Caitlyn Jenner går ind under alle førnævnte kategorier, og at hun burde hyldes. Og det er det, som Caitlyn Jenner-kostumet reflekterer, siger talsmanden fra Spirite Halloween ifølge the Mirror.

Det var i øvrigt det samme firma, der sidste år stod bag et kostume, der viste en fræk ebola-sygeplejerske. Det var i øvrigt samtidig med, at blodfebersygdommen hærgede i Vestafrika.

LÆS OGSÅ: Efter trafikdrab: 'Caitlyn Jenner fortjener ikke hæder'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx