Af - 10/04-15 06:27

Taylor Swift deler trist nyhed med sine fansTaylor Swift deler trist nyhed med sine fans

Sangstjernen opfordrer sine fans til sende deres forældre til læge, efter hendes mor har fået konstateret kræft.

Bildstrecke im Grossformat »

Taylor Swift har delt en nyhed af meget privat karakter med sine fans. I galleriet her kan du se hende, når hun forlader privaten og indtager scener og røde løbere.

Taylor Swift er ikke kun kendt for sin imponerende musikkarriere og de mange sange om ekskærester. Hun er også fremragende til at inddrage fans og give dem et indblik i hendes liv.

Det har hun også gjort den her gang, hvor hun har delt en ret trist nyhed, som sangstjernen selv er meget berørt af. Hun fortæller på sin Tumblr-side, at hendes mor, Andrea, har fået kræft. Sygdommen blev opdaget efter en opfordring fra Taylor selv.

- Til jul spurgte jeg min mor, om en af hendes gaver til mig kunne være, at hun ville tage til lægen og få tjekket, om hun havde nogen former for helbredsproblemer. Det ville lette nogle af mine bekymringer, skriver Taylor Swift i opslaget.

Popstjerne forsikrer vigtig kropsdel for svimlende beløb
Popstjerne forsikrer vigtig kropsdel for svimlende beløb

Hun fortæller, at der ikke var nogen former for tegn på, at moren var syg, men at hun gik med til at blive tjekket. Resultatet kom derfor også som en stor overraskelse, og det er en af grundene til, at Taylor Swift skriver om det.

- Min mor vil gerne have, at I hører om det, fordi I selv har forældre, der måske har for travlt og derfor ikke kommer til lægen. Og måske kan en påmindelse fra jer hjælpe dem på vej, skriver den 24-årige sangstjerne.

- Det kan lede til en tidlig diagnose og en næmmere kamp ... eller til ro i sjælen, fordi man ved, at de er raske, og der ikke er noget at være bekymret om, lyder Taylor Swifts budskab.

TV: Pophit er det eneste der kan afholde denne lille pige fra at græde
TV: Pophit er det eneste der kan afholde denne lille pige fra at græde

Opslaget har torsdag aften fået næsten 100.000 'notes', der kan beskrives som Tumblr's svar på 'likes', og det stemmer på mange måder overens med, hvordan Taylor Swift slutter sit indlæg.

- Tak, fordi I bekymrer jer så meget omkring min familie, at min mor beder mig om at dele den her information med jer. Jeg håber og beder til, at I aldrig får den her slags nyheder, skriver hun.

Beskeden har ført til en del reaktioner på Twitter, hvor sangstjernens fans viser deres støtte til den kræftramte mor. Det sker under hashtagget #PrayForMamaSwift.

Taylor Swift har ikke ønsket at oplyse nærmere, hvilken form for kræft hendes mor har fået, og hvordan det går med behandlingen.

TV: Politibetjent på patrulje i fantastisk duet med Taylor Swift
TV: Politibetjent på patrulje i fantastisk duet med Taylor Swift


LÆS OGSÅ: Studiegæld? Så burde du nok lytte mere til Taylor Swift

LÆS OGSÅ: TV: Supermodeller viser hvordan Taylor Swift burde have lavet sin seneste musikvideo

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx