Af Julie Laurs Bundgaard - 01/12-17 11:12

Har kæmpe succes som model - men kan du se, hvilken superstjerne han er søn af? Har kæmpe succes som model - men kan du se, hvilken superstjerne han er søn af?

Tip: Han er skuespiller!

storybild

Rafferty Law på catwalken for Dolce & Gabbana under modeugen i Milano tilbage i februar.

Storcharmøren Jude Law har siden 90erne smeltet pigehjerter verden over i film som 'Alfie' og 'The Holiday', og nu ser det ud til, at hans søn vil gøre ham kunsten efter.

21-årige Rafferty Law er nemlig ved at etablere sit navn i underholdningsbranchen - dog har han valgt at gå i en lidt anden retning end sin verdenskendte far, Jude law. I stedet for at beskæftige sig med skuespil gør han karriere som model og musiker.

Han har allerede lavet kampagner for det svenske tøjmærke Tiger of Sweden og Hugo Boss og gået på catwalken for blandt andet Dolce og Gabbana og DKNY Men.

Rafferty Law på catwalken for Dolce & Gabbana under modeugen i Milano tilbage i februar. (Billede: Tiziana FABI / AFP)

#iamhugo @hugo_official @tessmanagement

Et opslag delt af RL (@raff_law) den

Ved siden sine modeljobs forsøger den 21-årige brite sig som musiker. Han har tidligere været i bandet 'The Dirty Harrys', men har nu påbegyndt en solokarriere som rockmusiker. For nyligt udgav han sangen 'Support Network' under kunstnernavnet Raff Law.

Rafferty Laws imponerende CV stopper dog ikke der. Han har nemlig også været med til at grundlægge et kreativt kollektiv ved navn 'Something to Hate On (SHO)', som sælger merchandise og arrangerer events, der skal fungere som et udstillingsvindue for Londons kreative unge.

Derudover optrådte han tilbage i 2015 på GQ's liste over bedst klædte britiske mænd.

Rafferty Law er søn af Jude Law og skuespillerinden Sadie Frost, som mødte hinanden under indspilningerne til filmen 'Shopping' i 1994. Udover Rafferty fik de datteren Iris (17) og sønnen Rudy (15) sammen.

Jude Law og Sadie Frost var gift i seks år og nåede at få tre børn, inden de blev skilt i 2003. (Billede: DOUG KANTER)

Se flere billeder af Rafferty Law her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person fundet død i villa efter brand
bt.dk
Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Populært badested udsat for hærværk:...
bt.dk
Blev kendt som 'Mini Me': Austin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx