Af Mathias Tuxen - 28/09-17 08:34

Få måneder efter skilsmissen: Nyt kærestepar i KongehusetFå måneder efter skilsmissen: Nyt kærestepar i Kongehuset

Sommeren er slut, men amorinerne er stadig i luften på Egeskov Slot.

storybild

Arkivfoto: Scanpix 2015 (Billede: Henning Bagger)

Den 52-årige greve Michael Ahlefeldt-Laurvig er forelsket - og i intet mindre end en vaskeægte prinsesse. Og prinsesse Alexandre af Berleburg har nu fået sig et slot og en ny greve i sit liv.

Greven fra Egeskov Slot blev i 2016 skilt fra erhvervskvinden Caroline Søeborg, men har nu genfundet kærligheden i prinsesse Benediktes ældste datter. Det bekræfter han selv overfor Billed-Bladet.

»Vi er meget, meget glade. Det føles rigtig godt og meget dejligt,« siger Michael Ahlefeldt-Laurvig.

Umeldingen fra de nye royale turtelduer kommer kun få måneder efter, at prinsesse Alexandra blev skilt fra grev Jefferson-Friedrich efter mere end 30 år sammen og knap 20 års ægteskab.

Parret, som havde lært hinanden at kende på en kostskole i Tyskland, har været bosat i både London og Paris og har to børn sammen, der går i skole i Slesvig-Holsten.

Dengang udtalte prinsesse Alexandra også til Billed-Bladet, at de havde afsluttet deres ægteskab, men at de ville forblive sammen i forældreskabet.

»Det har været en utrolig svær beslutning. Vi har kendt hinanden i 30 år, men er kommet til et punkt, hvor vi må erkende, at vi er vokset fra hinanden,« sagde Alexandra i maj måned.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Forsker om snorken: Mænd snorker mest...
bt.dk
Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx