Af - 23/09-15 13:07

Niarn: - Sniffede ketamin med pladeselskabsmandNiarn: - Sniffede ketamin med pladeselskabsmand

Niarn fortæller i ny bog om sin karrieres op- og nedture - og hvordan han udviklede et alvorligt alkohol- og stofmisbrug.

storybild

Billede af Niarn fra 2008. (Billede: Polfoto)

- En aften var jeg til indflytterfest hos en tv-vært. Hele lejligheden var fyldt med radio- og tv-værter, standupkomikere og folk fra pladebranchen. På et tidspunkt står jeg i soveværelset med en komiker og hans kæreste og sniffer poppers.

Niarn: Kørte 'Zulu Djævleræs' med kokain og alkohol i blodet
Niarn: Kørte 'Zulu Djævleræs' med kokain og alkohol i blodet

Sådan indleder Niarn et afsnit i sin nye bog 'Mit liv, mine regler', der beskriver rapperens storhed og fald i musikbranchen, hvor alkohol og stoffer tog overhånd.

Til den omtalte indflytterfest, der foregik omkring 2004, da Niarn var hele Danmarks badboy-rapper og hittede med albummet 'Årgang 79' og singlen 'Dobbelt A', var livet én lang fest, og han fik serveret det hele på et sølvfad.

Niarn i ny bog: - TV 2-program gjorde mig afhængig af alkohol
Niarn i ny bog: - TV 2-program gjorde mig afhængig af alkohol

- Med alle de popppers var jeg blevet ret tung i hovedet, og jeg besluttede mig for at gå på jagt efter noget kokain blandt de mange gæster. Efter uden held at have spurgt størstedelen af festen kommer en ansat fra Universal Music hen og signalerer, at jeg skal gå med ud i trappeopgangen. Jeg følger efter og lyser op i et smil, da han hiver en lille pose op af lommen og begynder at hælde indholdet ud på et medbragt cd-cover, fortæller Niarn i bogen.

Læs Niarns gribende historie: Fra 40 genstande om dagen til nybagt far
Læs Niarns gribende historie: Fra 40 genstande om dagen til nybagt far

Pladeselskabsmanden giver Niarn stoffet ketamin - også kendt som 'hestebedøvelse' og herefter er resten af aftenen én lang rus.

- Jeg vil ikke gå i detaljer med rusen, men lad os bare sige, at alt hvad jeg havde hørt om ketamin passede.

Metroxpress har spurgt Universal Music, om de kan genkende historien. Svaret vi fik var, at ingen af de nuværende ansatte var på Universl Music i 2004, så de havde ingen kommentar.

Læs første kapitel af 'Mit liv, mine regler' HER.

LÆS OGSÅ: USO: - Niarn er en inspiration for mange

LÆS OGSÅ: Var døden nær: 'Niarn' stopper karrieren

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx