Af - 26/04-16 07:59

Se billedet: Ny kvinde beskyldes for at have en affære med Jay ZSe billedet: Ny kvinde beskyldes for at have en affære med Jay Z

Siden Beyoncé søndag udsendte albummet 'Lemonade', har fans spekuleret: Hvem er det, Jay Z har haft en affære med? Ny kvinde hives nu ind i sagen.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun har været nævnt før, og nu er hun så tilbage i mediernes søgelys: Var det popstjernen Rita Ora, som Jay Z havde en affære med,og som Beyoncé nu synger om på sit nye album?

Beyoncé henrykker anmeldere med album om utro Jay-Z
Beyoncé henrykker anmeldere med album om utro Jay-Z

Den 25-årige engelske sangerinde, der i 2008 kom under Jay Z's vinger på hans pladeselskab Roc Nation, blev allerede i 2013 beskyldt for at have haft sex med sin chef. Sagen blev mere eller mindre tiet ihjel, men efter Beyoncé natten til søndag udsendte albummet 'Lemonade',har hardcore Beyoncé-fans rettet øjnene tilbage på Rita Ora.

En kunstner af kød og blod
En kunstner af kød og blod

Rita Ora

Mandag var det ellers den 42-årige modedesigner Rachel Roy, der fik æren af Jay Z's utroskab, men nu får nye billeder pilen til at pege over på Rita Ora.

Beyoncés nye album hedder som bekendt 'Lemonade'. På albummet synger hun om 'Becky with the good hair'.

Dagen før albummet udkom, uploadede Rita Ora ifølge Daily Mail en række pikante billeder på Snapchat, og her falder det Beyoncé-fansene for brystet, at hun på billederne er iført en citron-bh samt bærer en halskæde med bogstavet 'J'.

Fans i oprør: Jay-Z var utro med Beyonces veninde
Fans i oprør: Jay-Z var utro med Beyonces veninde
Efterfølgende er Beyoncé-fans gået til angreb på Rita Oras instagram-profil hvor de overdynger hende med citron-emojis og beskyldninger om ægteskabs-forbrydelser.

Rachel Roy

LÆS OGSÅ: Derfor er Beyoncé verdens største kvindelige pop-ikon

LÆS OGSÅ: Jay Z var Beyoncé utro: Nu afslører hun det hele

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Trump rasler med sablen: Vil indføre...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx