Af - 02/10-14 18:39; Opdateret: 02/10-14 21:24

Medinas ekskæreste flygtede fra stalker: - Jeg frygtede for min sikkerhedMedinas ekskæreste flygtede fra stalker: - Jeg frygtede for min sikkerhed

De sidste par måneder har Medina været udsat for en stalker. Det kulminerede i august, da hendes daværende kærestes bil blev brændt ned udenfor deres lejlighed. Her fortæller Frederik Bagger om oplevelsen til metroxpress

storybild

Medina og Frederik Bagger da de i sommer var sammen på Roskilde Festival. (Billede: Polfoto)

En af bagsiderne ved at være kæreste med Danmarks største, kvindelige popstjerne er, at hendes jaloux fans kan finde på at sætte ild til ens bil.

Medina bliver forfulgt af stalker
Medina bliver forfulgt af stalker

Se og Hør fortalte torsdag, at Medina henover sommeren har haft en pågående stalker, der i flere omgang skulle have opsøgt hende og kæresten Frederik Bagger privat. Først blev der med barberskum skrevet på hans bil 'dø svin', og 'hun er ikke din', og kort efter den 15. august blev bilen så brændt ned.

Afstemning: Hvem synes DU synger bedst i Popstars?
Afstemning: Hvem synes DU synger bedst i Popstars?

Medinas presseansvarlige Martin Buhl bekræfter, at politiet er på sagen, og Frederik Bagger, der ikke længere er kæreste med Medina, fortæller til metroxpress:

- Det var lidt af et chok at komme ned til en brændende bil. Jeg ved ikke, om jeg var bange. Det er et stort ord. Jo, jeg er da siden flyttet fra hotellet, hvor den blev brændt af, fordi jeg ikke mente, at min sikkerhed var i orden.

Ed Sheeran indrømmer: Jeg er en 'stalker'
Ed Sheeran indrømmer: Jeg er en 'stalker'

Frederik Bagger mener helt klart, at stalkeren havde set sig sur på ham, udelukkende fordi han var sammen med Medina.

Han mener ikke stalkeren påvirkede Medina i dagligdagen, og han har siden brandpåsættelsen i august også lagt sagen bag sig.

Vild stalker får tilhold mod superstjerne
Vild stalker får tilhold mod superstjerne

- Jeg går ud fra, at stalkeren stadig er på fri fod, men jeg har egentlig ikke tænkt på det siden. Siden vi slog op, har jeg ikke mærket til noget.

Medina er på det seneste blevet kædet sammen med den 22-årige model Mikkel Gregers Jensen. Han bor til daglig i New York – godt 6.000 kilometer væk fra København og Medinas stalker.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Godt nyt for tusindvis af danskere:...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx